Glossybox Oktober 2016 Be bold rymmer inga överraskningar

De senaste lådorna från Glossybox har gjort mig ganska besviken. De känns som evigheter sedan jag jublade åt snigelmasken   HÄR.   Men när jag fick syn på månadens kartong i brevlådan vaknade ändå nyfikenheten. Glossybox Oktober 2016 Be bold är den första lådan designad av en prenumerant, temat är Be bold – Dare to make a statement this autumn!

Vi kollar vad som  i:

glossybox oktober 2016 be bold

Illuminating milk cleanser från Unani
Oljebaserad rengöringsmilk med aloe vera-juice. För den som gillar den här typen av rengöringar är det säkert intressant att testa den.  Jag är inte bekant med märket tidigare, men en snabbgoogling visar att det är ett spanskt, rätt okänt, skönhetsmärke.  Unani är, enligt Wikipedia, en form av persisk-arabisk traditionell medicin.
Be bold poäng: 0.

Lip parfait buttery lip cream i nyansen Nude rose från Trifle cosmetics
Veganskt beige-rosa läppstift. Hylsan av papp är otroligt gullig med tecknade frukter. Men färgen är inget jag lockas av.
Be bold-poäng: 0.

Hand cleansing gel från Merci Handy
Jag älskar handsprit. Jag älskar små praktiska flaskor att ha i väskan. Det här är den minsta flaskan jag någonsin sett, 30 ml. Det räcker inte till många bakterienedlusade händer. Men flaskan är rosa och den har små blå prickar i- och det är ju gulligt så det förslår.
Be bold-poäng: 0. (Kom igen Glossybox; att slicka på ledstången i tunnelbanan det är att vara modig om vi snackar bakterier, inte en miniflaska handsprit!)

Facial moisturizer från Cetaphil
Jag älskar Cetaphil. Men jag älskar inte hur märket plötsligt hyllas överallt av influencers just nu i både märkta och omärkta samarbeten. Den här tuben med ansiktskräm rymmer bara 15 ml, men jag antar att det räcker för att få en uppfattning om man gillar den eller inte.
Be bold-poäng: 0.

Nail enamel i nyansen Red velvet från Floramar
Mörkrött lack från för mig okänt budgetmärke. Om jag känner mig pepp. Inte så värst.
Be bold-poäng: 1.

Signature oud wood & dark vanilla från Axe
Ett doftprov som Glossybox föreslår att man ger bort till en man. Inslagen av oud och mörk vanilj låter SPÄNNANDE, men jag tycker banne mig att den doftar EXAKT klickadant som alla andra sportiga deos för män. Jäsp!
Be bold-poäng: 1 om man struntar i att ge bort den och bär den själv.

Glossybox Oktober 2017 Be bold  rymmer inga överraskningar. Det är rent ut sagt en rätt tråkig box, bortsett från kartongen som är supersnygg.  För de 139 kronor den här boxen kostar hade jag tusen gånger hellre köpt den HÄR magiska mascaran, eller den  HÄR läckra läppennan och en kopp varm choklad med vispgrädde, fem Dependlack i trendnyanser och några bubbelgum, en fulllsize rengöring och ansiktskräm från Cetaphil  HÄR.  Jag vet att ni fattar vart jag vill komma. Köper man grisen i säcken för 139 kronor i månaden krävs det roligare saker än 30 ml handsprit.