Glossybox september 2015 – Beauty spotlight

Glossybox

Glossybox september 2015 landade häromdagen i min brevlåda. (Läs mer om vad Glossybox är  HÄR.)

Min box från Glossybox är ett pressexemplar, därför kan storleken på produkterna och innehållet variera från de vanliga boxarna.

Glossybox september 2015 har namnet Beauty Spotlight. Glossybox skriver att temat valdes för att de inte enbart vill sätta skönheten i rampljuset utan också sätta fokus på kampanjen #kärleksfulltinternet som syftar till att sprida kärlek online. I min ögon är den här kopplingen lika oklar som den till produkterna. Men, men…

Det här fanns i septemberboxen Beauty Spotlight:

 

Glossybox
Roller lash masara från Benefit Cosmetics
Användbar produkt från kul märke. Mascara i reseförpackning är ingen dum idé alls. Tummen upp för denna.

Coconut oil från Vita coco
Kokosolja på burk. Kul och trendig produkt.  Jag kommer nog inte slabba den i ansiktet eller håret utan steker nog hellre bananpannkakor i den. Tummen upp för den här med.

Blush i nyansen Lust från Make Up Store
Den här burken hade gått upp i transporten och det är ju alltid småtrist, även om det såklart lätt kan hända. Burken är den gamla runda som Make Up Store håller på att fasa ut. Nyansen Lust är är aprikosfärgad. Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut vilken produkt med sexinspirerat namn det här rouget är en variant på. Men ändå, en användbar snygg nyans, så det är tummen upp för den med.

Caviar pearls från Glam of Sweden
Minipärlor att strössla på manikyren. Det här känns inte spännande alls. Tummen ner.

Tinted lip balm i nyansen Plush red från Naked lips
Läppbalsam i en höströd färg med intensitet och täckning som ett läppstift. Nej det här ÄR ett läppstift! Med skimmer som syns från MÅNEN en molning kväll. Nej, herreguuu det här kan jag absolut inte använda. Tummen ner för den här ohyggligt osmickrande produkten som får läpparna att protestera med fnasbonanza efter en enda test-session.

Protecting day cream från Aco
Extra bonus i form av ett kuvert med dagkräm. Det är dock inget att göra vågen för. Den här typen av testers får man gratis i vilken sminkdisk som helst och i blanka magasin. Men visst, dagkräm är alltid bra att ha i resenecessären. Men det blir ändå tummen ner från mig.

Anna tycker
Glossybox september 2015 med namnet Beauty Spotlight är ingen box som går till historien. Den är okej. Men mer än så är det inte.

Glossybox

IMG_4475_resize

IMG_4476_resize