Glossybox The man box – september 2015

glossyboxGlossybox The man box september 2015 är ett samarbete med bloggaren Daniel Paris. Den är också en del av kampanjen #kärleksfulltinternet som syftar till att sprida kärlek online. Den kopplingen tycker jag är precis lika oklar som för den vanliga Glossyboxen, som jag skrev om  HÄR.

Anyway, vi kikar vad som fanns i lådan med graffitin:

glossybox

 

Calming face toner från Naobay
ECO-CERT certifierat ansiktsvatten med aloe vera, glycerin och kamomillextrakt. Bra innehåll i ett ansiktsvatten. Passar både killar och tjejer. Bra om det inte vore för att det här märket har varit med många gånger tidigare.

Pro-expert Premium plaque control från Oral B
Tandkräm i herrboxen igen?!! Trist. Visserligen älskar jag fräsch andedräkt men jag tycker inte det är okej med den här typen av produkter när Glossybox påstår att du ska få ”upptäcka nya produkter som en ny del av dina vanliga grooming-rutiner.” Finns det en man på jorden som prenumerar på Glossybox som inte borstar tänderna???

Omnilath of Scandinavia
Ett handgjort armband med tjeckiska glaspärlor. Jag har inget emot den här typen av prylar men då får de gå utöver de utlovade skönhetsprodukterna. Nix, det blir ingen tumme upp för den här heller.

Energie homme anti-aging face care från Yves Rocher
Glasflaska med dagkräm med återfuktande glycerin, närande sesamolja och porsammandragande trollhassel. Bra produkt. Aktuell just nu på hösten när huden behöver mer näring. Stor tumme upp.

Lip balm från Naked lips
Samma märke som i den vanliga boxen, med skillnaden att den här ofärgat. lyckligtvis med tanke på hur osmickrande det färgade var. Läppbalsam lär inte vara en nyhet bland grooming-rutinerna. Men ändå, det är en produkt som behövs.

Slutsats
Glossybox The man box september 2015 innehåller inga jättespännande produkter. Men jag tror ändå att de killar som köper den kommer att använda det mesta och dessutom gilla dem. Ibland är tillräckligt bra gott nog.

IMG_4505_resize

IMG_4507_resize