Gosh Copenhagen Forever eye shadow – superduper skuggan alla borde ha!

Gosh Copenhagen är ett danskt budgetmärke på stark frammarsch. För ett tag sedan fick jag en massa produkter för att testa. Men jag ska ärligt säga att de plastiga fula förpackningarna FÖRSKRÄCKTE och jag hade ingen lust alls att låta lilla fejset bli målarduk för något trams.

Men tänk hur ironiskt allt är. Att varenda gång man tänker så dumma, fördomsfulla tankar så visar det sig att man har fel. Blä för mig. Tummen upp för Gosh Copenhagen.

Sanningen är förstås att jag inte testat igenom hela jättesortimentet. Inte på långa vägar. Men jag har testat en del och det har varit bra grejs. Min absoluta favvo är Forever eye shadow! Låt mig berätta varför:

gosh forever eye shadow

Jag tycker om ögonskugga. (Älskar kan man också uttrycka det.) Men saknar tålamod, tid och ork att lägga någon större möda på’t. Alltså är jag alltid på jakt efter skuggor som gör jobbet åt mig. Precis det gör Forever eye shadow!

Det är en krämskugga i form av en penna där udden successivt skruvas fram. Jag har nyansen ”Twisted brown” och den är sådär perfekt obestämbart taupe/lila/grånbrun. Jag brukar dutta lite grann i yttre ögonvrån. I det här läget är skuggan mjuk och pigmentrik. Sen tar jag en pensel Face #39 och vispar omkring lite på den rörliga delen av ögonlocket. Och det är nu magin händer. Skuggan bara blandar in sig hur lätt och fint på ögonlocket som helst. Det finns tid att jobba och korrigera. Sen när man är klar så håller man sig lugn en liten stund medan skuggar torkar och sätter sig. Och som den sätter sig sen.

DEN BITER SIG FAST!

Den ger sig inte iväg. Äts inte upp. Utan bara ligger på plats lika snyggt och prydligt efter 10 timmar som när den var precis nygjord. Och ändå är den lätt att tvätta bort på kvällen med lite vanligt micellärt rengöringsvatten.

Bäst av allt är att den kostar runt en hundring. Så himla värt ändå!

Och bara för att illustrera exakt hur enkelt skuggan glider på: