Handyman med glitter i frallorna

Igår hade jag en särdeles usel dag när jag både fick agera elektriker och rörmokare. Jag vet inte vilket som var värst. Som tur var slutade ändå både uppdragen väl. Ryggdunk till mig alltså.

Men trots mina insatser var det ändå inte Handyman Wahlberg som rönte mest uppmärksamhet. Det var min ursnygga frallor! Lagom till festsäsongen släpper Isadora en silverglittrande eyeliner, Glitter liner. Den kan man använda på tre sätt!

1. The classic way: Som eyeliner i en snygg linje längs fransraden.

2. The extravagant way: Som skugga på hela den rörliga delen av ögonlocket. Eller ända upp till globlinjen om du känner för det.

3. The frosty way: Lite duttar här och var längs fransrötterna och på franstopparna. Resultat? Som om man gått på promenad i änglasnö/enhöringssand/måndamm. SINNESJUKT SNYGGT och MEZMERISING. Testa hörni! Och glöm inte vem som gav er det här eminenta tipset som inte kostar mer än 119 pix.

isadora glitter liner