Här är veckans spännande skönhetsnyheter

Måndag igen! Idag är det den 20:e mars och det ska vara vår. Men det är dete ju inte alls för det ligger en blygrå filt i vägen. Det ser erbarmligt ut, muttrar Fotografen (min man) och vill hellre mysa med kaffe på sängen än gå upp och jobba…

Nu kikar vi på vad jag hade med på gårdagens sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag.

 

Skönhetsnyheter bruno banani

Dessertdoft
En ny doft hör årstiden till! Är du på jakt efter en lättsam vårdoft testa Woman’s best EdT från Bruno Banani. Doften är en fruktblommig cocktail med inslag av solmogen persika, söta bär, eleganta rosor och krämig pannacotta som charmar alla sötsugna.

skönhetsnyheter ica solens harmoni

Eko
ICA storsatsar på ekologisk skönhet och lanserar en hel serie med hud, hår och kropps-vård. En favorit är Solens harmoni kroppslotion en återfuktande och mjukgörande lotion med aloe vera och solrosolja. Konsistensen är rik men krämen går ändå in fint i huden, doften är mild och behaglig. Vill du läsa om fler produkter i serien kika in hos Jessica på Femina här.

skönhetsnyheter maybelline

Variation
Color drama lip contour palette från Maybelline är en palett med sex röda läppstift i olika nyanser som kan bäras en och en eller tillsammans för att skapa en modern ombre-effekt. Paletten innehåller också en primer för ökad hållbarhet, en highlighter för att ljusa upp och en tvåsidig pensel.

skönhetsnyheter kérastase

Naturlig hårvård
Aura botanica är Kérastases nya hårvårdsserie baserad på ingredienser med naturligt ursprung, utan sulfater eller silikoner och tillverkad på ett hållbart sätt. Schampot Bain micellaire rengör effektivt, löddrar ordentligt och har en sagolik aromatisk doft. Mer om det och balsamet framöver.

skönhetsnyheter elizabeth arden

Trippelverkande
Dagligt solskydd minskar uppkomsten av ålderstecken, det är bevisat. Men det gäller att hitta en kräm att trivas med. Tripel protection factor face and body spf 30 från Elizabeth Arden PRO är en solkräm som skyddar huden på tre sätt; spf 30, antioxidanter och DNA enzymkomplex. Krämen har en lätt konsistens, lämnar ingen hinna på huden och passar alla hudtyper. Finns här.  

Det var veckans skönhetsnyheter, är det någon av dem som du är nyfiken på att testa?