Hjältarna som hejdar dåliga hårdagar

Dåliga hårdagar – hur många går det på ett år?
Det kan vara ganska många!
Beroende på förutsättningar såklart. Men också hur smart man väljer frisyr. Och vilka hardworking/apkassa produkter man har i badrumsskåpet!

Den senaste veckan har jag gjort slut på tre superfavoriter som är riktiga hjältar när det kommer till att sätta stopp för dåliga hårdagar. Vi kikar närmare på dem!

dåliga hårdagarOil treatment från Moroccanoil
Jag ÄLSKAR håroljan från Morccanoil. En droppe räcker superlångt! Håret blir mjukt, blankt och frisset är som bortblåst. Applicerar man droppvis finns ingen risk för att håret blir tungt och flottigt. Doften är sagolik och dröjer sig fint kvar i håret utan att det blir konkurrens med parfym osv. Just den här 25 ml resestorlek är extra fiffig tycker jag eftersom det just inte går åt några större mängder olja.
Har du missat den här har du missat en guldgruva!

Root fusion från Redken
Rootconcealers är så himla smart! Dels döljer de utväxten så man slipper färga håret så ofta. Dels kan man få ett hår som är lite tunt att se fylligare ut genom att fuskfärga botten. Ett hett tips är att köpa två nyanser och mixa dem båda, då blir effekten naturligare och mer levande.
Det jag gillar med den här utväxtsprejen är att munstycket är litet och det gör appliceringen välkonyrollerad och kladdfri. Lägg till lång hållbarhet i håret och inget kladd på kudden. Jag gillar också att den inte ger så mycket stylingeffekt som en del andra sprejer gör. En fullpottare helt enkelt!

Original queenie från Original Mineral
Jag skriver ofta och mycket om hårsprej. Jag älskar det ju! Och använder ohyggliga mängder. Förlåt mig lilla ozonmolnet!!!
Den här hårsprejen är inte den bästa jag har testat, men den är väldigt bra och har en egenskap som många andra hårsprejer inte har – den doftar väldigt gott!  Dessutom serverar den hård stadga,  lång hållbarhet och minimalt med produktrester. Och så är den ju rosa och alla läsare av den här bloggen vet vad vi säger om rosa, nämligen att allt som är rosa är per automatik lite bättre.

Det var mina hjältar som hejdar dåliga hårdagar det. Har du några pålitliga hjältar i badrumsskåpet? Eller tvärtom någon produkt som fungerar svindåligt som du vill varna för?