Höstfeeling – 5 sköna saker just nu

Om man är sugen på upplyftande läsning bör man inte ha koll på väderappen; regn och regn tio dagar framåt. Hundjäkeln och jag travar omkring i alla väder, så när man kommer in får man unna sig tycker jag.

 

almond-milk-honey-calming-caring-bath-milk

1. Bada!
Från kvällsdopp i badsjön till varma skumbad. The Body Shop har lanserat ett mjölkbad för den som vill känna sig lite mer kleopatrisk (nytt adjektiv!). Serien passar alla men är särskilt utvecklad för känslig hy. (The Body Shop har för övrigt jordens sämsta hemsida, men strunt i den nu för nu myzer vi.)

 

voluspa

2. Tänd ett ljus!
… men se till att låta det brinna. Särskilt viktigt om ljuset är ett sådant där lyxigt från Jo Malone eller Voluspa. Jessica Blockström skrev ett toppenbra inlägg HÄR om vikten av att göra rätt med sitt ljus. Fast sen är det ju ännu viktigtigare att släcka, man vill ju inte starta några bränder…

 mask the mask jim carey smokin GIF

3. Fiffa!
Lägg en mask, måla tånaglarna (eller två fingertoppar HÄR!), färga brynen, fila hälarna eller vad som helst. Bara för att det är HÄRLIGT och KÄNNS bra. En favoritkombo just nu är den HÄR peelingen och den HÄR masken.

 

4. Snaska!
En av fördelarna med att vara vuxen är att man får bestämma själv om lördagsgodis är en regel eller struntprat.

 

5.Seriefrossa!
Jag skulle kunna skriva en doktorsavhandlig om fördelarna med serier framför filmer. Men jag stannar vid att konstatera att för oss som aldrig vet hur länge koncentrationen varar/man får vara ostörd så är serier gjorda för att klippas i bitar.

Fler tips på saker som ger härlig höstfeeling. Tipsa i kommentarsfältet, vettja!