Ica Solens harmoni Kroppslotion får stor tumme upp

Ica har i samarbete med Apoteket Hjärtat tagit fram en hudvårdsserie som imponerat stort på mig. Produkterna är svensktillverkade och Ecocert-certifierade, kostar inte skjortan och är svinbra. Den senaste tiden har jag testat Solens harmoni Kroppslotion.


Först av allt – jag måste bara kräkas lite. För hallå vad är det för larvigt  namn det där med Solens harmoni?

Men sen när jag torkat mig i mungiporna så kan jag berätta att det negativa faktiskt stannar där.  Här har vi nämligen en väl fungerande plasttub med snäppkork och lagom krämig formula. I tuben finns aloe vera, solrosolja, glycerin, sojaolja och squalene bl a.

Krämen går in fint och man kan klä på sig i stort sett genast. Huden blir jättemjuk och len som en bebberumpa och den effekten hänger i så man slipper stå och smörja i tid och otid (t ex varje dag! Skräcken alltså!!!).

Doften är helt okej tycker jag och tänker på barndomens glass med smak av vanilj och jordgubb. Uuunderbar anser systrarna Wahlberg som delar passionen med ganska många getingar. 

Extra plus för att tuben är gjord av sockerrörsbaserad plast, ett förnybart material. 

Heja heja heja Ica och Apoteket Hjärtat det här är bra grejer! Men ta och tänk över namnet ett varv till, personligen hade jag aldrig betalat pengar för något med namn som Solens harmoni. Brrrr!