Isadora Sculpting lipliner och Lip desire är fantastiska

Sculpting lipliner och Lip desire är två nya läpprodukter från Isadora. Här pratar vi hög modegrad, bra prestanda och lågt pris. Älskar vi? JAAAAAAA!

sculpting lipliner isadora

Sculpting lipliner är en läppenna med torr, mjuk konsistens och matt finish. Jag gillar att den inte behöver vässas och kan skruvas fram och tillbaka i hylsan. Det jag inte gillar är att den lätt bryts av. Konturen blir knivskarp och inget flyter ut i linjerna. Hållbarheten är runt fem-sex timmar, därefter är avnötningen jämn och snygg.

Lip desire är ett läppstift med krämig konsistens och blank finish. Precis som pennan kan stiftet skruvas fram och tillbaka i hylsan. Jag gillar den sköna känslan som påminner om ett läppbalsam. Men utan penna under får läppstiftet farligt glid.
sculpting lipliner isadora

sculpting lipliner isadora

lip desire isadoralip desire isadora

För den som vill jobba om formen på läpparna är Sculpting lipliner ett perfekt redskap. Det är bara att lägga pennan utanför den egna konturen för att ge sken av större läppar. Personligen föredrar jag att leka med finishen för att skapa volym. Därför lägger jag pennan längs konturen och på hela läppen = fin färg, mycket fäste, matt finish. Sen lägger jag stiftet på läppsidorna mot mungiporna både uppe och nere för att ge lite glans och mycket komfort. För verkligt vrålsnyggt resultat duttar jag ett läppglans som skimrar i guld (underbart, jag vet, berättar mer sen!) där jag vill ha extra plut, alltså mitt på underläppen och under amorbågen på överläppen.

Fjortisen här hemma gör på ett annat sätt. Fyller i konturen och målar hela läpparna med linern, duttar minimalt med läppstift. Biter av mot papper ett par gånger = lagom mycket färg, matt finish, behaglig känsla, osminkat resultat. Fast hon har Kylies lip kit är det Isadoras hon använder!

Sculpting lip liner finns i åtta färger. Jag och fjortisen slåss om brunrosa Praline.

Sculpting lip liner och Lip desire finns   HÄR och  HÄR.

sculting lip liner lip desire isadora

Jag är ingen mästare på swatches men den här bilden visar ändå rätt bra hur välmatchade färgerna är, och hur olika finish det är.

sculpting lipliner isadora