Isadora Ultra Matt liquid lipstick

Jag är BESATT av flytande matta läppstift.
1. Det är SNYGGT!
2. Det är LÄTT!
3. Det är fortfarande TRENDIGT.
För alla osannolika latfior som jag finns med andra ord inget i sminkvärlden som är bättre. Men som det mesta som är toppen har även flytande matta läppstift en baksida – det är rätt torrt.

Ultra matt liquid lipstick isadora

Vad: Isadora Ultra matt liquid lipstick, ett flytande matt läppstift.
Förpackning: Typisk läppglanshylsa, med överraskande bra applikator. NPN. (Non Mirror Proof) Snygg kontur varje gång.
Doft: Isadoras makeup är parfymfri. Jag hittar ingen information om Ultra matt liquid lipstick innehåller parfym, men troligen gör den inte det. Men den doftar lite som vaniljfudge, hur det nu kommer sig.
Konsistens: Fluffig, lätt och sval vid appliceringen. När den torkat till på läpparna är den kruttorr.
Finish: Helmatt.
Känsla: Torr.
Kyssäker: Absolut! Släpper inga märken på kaffemuggar, makar, hundar eller ungar. Katter, hästar mm har jag inte testat.
Resultat: För alla som drömmer om supersnygga, helmatta läppar är det här ett utmärkt alternativ. Liksom för alla som inte vill sätta avtryck. Allt är såklart bara möjligt om man står ut med den torra känslan. Jag har inget emot det så länge jag inte fuktar läpparna, för då känns det som att doppa tungan i en sandlåda en het sommardag, brrr. Den torra finishen gör också att läpparnas struktur och eventuella torrflagor och fnas accentueras.
Hållbarhet: Bra! Ge mig fyra – fem timmar och en kopp kaffe och läppstiftet är avnött jämnt över hela läpparna.
Färger: I nuläget 10. Sju är olika varianter av beigerosa, ett är rött och två mörkt brunlila. De sju beigerosa är verkligen så snygga allihop, de är inte jättestor skillnad mellan dem, någon är lite ljusare, någon lite kallare, någon lite brunare. Min favorit är inte helt oväntat nr 11 Cool mauve, allt med mauve i är ju superfint! (Härliga Lipglossbitch HÄR beskriver färgerna som leverpastej och liklila.)
Tips: Man får göra som man vill, men personligen känner jag att mogen hy, pudrig foundation och matt läppstift inte är någon hit. Det blir för mycket Sahara över det. Jag väljer bara Ultra matt liquid lipstick till dewy foundation.
Var: Isadora Ultra matt liquid lipstick finns  HÄR,  just nu med 20% rabatt. Just sayin!

Ultra matt liquid lipstick
01 Nude attitude, 03 Posh pink, 03 Bare cashmere, 09 Vintage pink, 11 Cool mauve, 13 Dusty cedar,
15 sugar brown, 17 Barry babe, 18 Brownberry, 19 Plum punch
20 Red romance

 

*/ Innehåller ad-links.