Kevin Murphy Bedroom hair är ett måste för snyggt hår

Jag har en sån himla bra frisör! Hon lyssnar alltid väldigt uppmärksamt på det jag säger. Men så gör hon ändå precis som hon vill. Och det är så bra, för hon vet bäst. Det är hennes jobb att veta bäst. Vi känner varandra privat sedan många år och det gör kommunikationen väldigt smidig. Hon kritiserar mig ömsint för mina hang-ups och vet förbaskat väl hur hon ska plocka fram det finaste hos mig.

Vi har ju alla våra tricks för att styla håret. Jag är fullkomligt usel (det är här min ständigt närvarande hårsprej kommer in) men hon frågar utan att döma mig hur jag gör och förselår sedan någon liten yttepytteändring som gör stor skillnad utan att vara över min kompetensnivå. Ni fattar vilket guldkorn hon är!

Sist jag var där klagade jag på att frisyren andra och tredje  dagen efter tvätt är mer ”galne vetenskapsmannen” än ”hockeyfrilla i medvind” eller ”David Bowie Life on Mars” som är grundtanken. Allt var hårsprejens förbaskade fel menade frisören och satte Kevin Murphy Bedroom hair i händerna på mig.

kevin murphy bedroom hair

Kevin Murhy Bedroom hair är en sk flexibel hårsprej. Det betyder att den inte fixerar håret till en stel massa, utan till en rörlig frisyr som kan formas och formas om under dagen. Eller nästa dag för den delen.
Utöver den lätta stadgan får man lite fluffig volym och lagom vindrufsig volym. De två senare sakerna är ju inget det här svallet behöver, men så länge man jobbar mer ”tämjande” än ”fluffande” funkar det med.

Finishen är matt och det ÄLSKAR jag, det känns både trendigt och naturligt.

Men jag har sparat det bästa till sist – doften! Sagolik! Magisk! Fantastisk! Den är pudrig och feminin och när jag skakar på huvudet får jag en underbar puff av den.

Kevin Murhy Bedroom hair finns på salonger för 259 kr och det är ett lågt pris att betala för skitsnyggt väldoftande hår.
Nu vet ni!!!