Kuddkrig och skönhetsnyheter – en battle utan vinnare

Ska vi redan på den nionde dagen av det nya året passa på att utse vinnaren i kategorin Världens mest ojämnt uppdaterade skönhetsblogg?
Bättring kan utlovas. Men jag vet att ni sitter där förnumstigt och nickar vi-trore-när-vi-sere.

Men hörni, från min koja av skämskuddar ber jag av hela mitt hjärta av överseende! Jag älskar ju att hänga här med er och berätta om vidriga kroppssmörj, sköna skuggor och änglalika dofter. Vi kör igång genast med en titt på produkterna jag hade med i Aftonbladet Söndag i söndags. Enjoy!

skönhetsnyheter lancome

Sockerchock
Att förstärka kindernas rodnad blir allt viktigare efter flera säsonger med contouring. Det är dessutom en trend som passar vinterblek hud perfekt. Macaron blush & blender från Lancôme är en ask med två krämrouge, ett i rosa och ett i aprikos, samt två applikatorer med formen av den franska konditorifavoriten macaron.

skönhetsnyheter escada

Vårfläkt
När vintermörkret är som tätast landar Escadas nya sommardoft på skönhetsdiskarna med lockande löften om solsken och ljumma vindar. Sorbetto rosso EdP liksom sina kioskvältarpopulära föregångare, en fruktblommig, söt doft med inslag av päron, vattenmelon, tiaré och mysk.

skönhetsnyheter murad

S(mask)ens
Pore extractor pomegranate mask från Murad är en multijobbande ansiktsmask som storstädar huden och dammsuger porerna från orenheter samtidigt som lystern ruskas till liv. Vulkanisk lera absorberar överflödigt fett, mjölksyra polerar bort döda hudceller och granatäppelextrakt boostar glowet. På sikt verkar masken för färre pormaskar och en glansfri t-zon.

skönhetsnyheter isadora

Nagelvård
Starka snygga naglar fast det är vinter och kallt, känns det som en utopi? Testa Rock base från Isadora, ett vårdande baslack som stärker och återfuktar sköra naglar. Att ojämnheter slätas ut och färgen ljusas upp med hjälp av optiska pigment är en extra uppskattad bonus.

skönhetsnyheter origins

Rengör
Original skin cleansing makeup renewing jelly från Orgins är en lavendeldoftande ansiktsrengöring med gelkonsistens som i kontakt med huden smälter till en rengöringsmjölk som löser upp smink, smuts och sebum som samlats på huden under dagen. Innehåller extrakt från glowboostande pilträdsört och dunört som verkar lugnande och inflammationshämmande.