La Mer The soft fluid long wear foundation – drömhud på flaska

Foundation ska fixa ett felfritt underlag, vara lättjobbad och inte kosta en förmögenhet.
The soft fluid long wear foundation från La Mer motsvarar lätt de första två kriterierna. Och även om den inte klarar det sista så är den ändå ett fynd!

the soft fluid long wear foundation la mer

Vad: The soft fluid long wear foundation från La Mer.
Flaskan: Glasflaska med pump. En del som tycker att glasflaskor är lyxigt. Jag tycker det är opraktiskt när jag tappar den i golvet.
Ingredienserna: Bl a La Mers mirakelbuljong med alger, antioxidanter, vitaminer och mineraler som jag har skrivit om tidigare  HÄR.
Spf: 20
Doft: Kryddor och kola blir inte bättre för att de kommer i lyxtappning, doft i makeup är inte min kopp te.
Täckning: Medel. Jag älskar att skavankerna försvinner samtidigt som huden syns igenom. Resultat – MHFB dvs Min Hud Fast Bättre! För den som vill ha mer täckning är den byggbar upp till medelhög.
Finish: Naturlig med glow som jag alltid känner mig fin i.
Applicering: Den krämiga formulan tar inte mer än en minut att applicera och den smälter in perfekt i huden. Jag använder 1. mirakelsvampen. eller 2. fingertopparna. Det blir jättefint vilket som. La Mer rekomenderar pensel, men jag är ingen penslare.
Doseringen: En liten mängd räcker långt.
Hållbarhet: Den heter inte long wear i onödan. Efter en hel dag ser resultatet i det närmaste nygjort ut.
Lägger sig i linjer och porer: NEJ! Däremot lite i fjunen på kinderna.
Känslan: Det märks att det är ett hudvårdsföretag som ligger bakom The soft fluid long wear foundation. Formulan är både återfuktande, vårdande och faktiskt lugnande.
Nyanserna: 18 totalt, i Norden 8. Men det är lite magi med de här färgerna för de anpassar sig efter hudtonen. Låter som yada-yada men är absolut sant. Pressexemplaret jag fick ser för mörk och för grå ut, applicerad på huden – SMACK, perfekt!
Pris: 895 kr. Tokdyrt. Men värt!
Betyg: 4,5
Var: HÄR