La Roche-Posay Lipikar lait är bästa body lotionen när hudkostymen har krympt

Torrpaniken fortsätter. Nu kikar vi på en body lotion som aldrig sviker.

La roche-posay lipikar lait

Vad: La Roche-Posay Lipikar Lait, body lotion. En produkt med samma namn har funnits tidigare men då har den varit parfymerad. Nu har Lipikar lait renoverats, som det heter i beautybranschen, och innehållsförteckningen har blivit mer läskande och doften är borttagen. Hurra och heja säger jag för såna smarta beslut!
Innehåll: Godsaker som sheasmör, glycerin, karitésmör och niacinamide.
Förpackning: Finns i 400 ml med pump och 200 ml i tub. Eftersom jag är en insmörjningsfobiker av rang gillar jag pumpen, det gör det trista aningen mer överkomligt.
Konsistensen: Lätt som lotion. Absorberas PÅ ETT KICK. Huden blir påklädningstorr på direkten.
Effekt: Om man ska smörja in sig så vill jag att det ska gå fort, bli bra och resultatet ska vara länge. Exakt det gör La Roche-Posay Lipikar Lait. Flaskan må vara århundrades tråkmåns, men innehållet är rena guldet. Den är helt enkelt helt perfekt!
Bonusgrej: Jag får ofta små sår vid nagelkanten på fingertoppen. Det gör superont och drabbar mig varje vinter. Igår gjorde en spricka entrée på fingertoppen så jag smörjde flitigt under kvällen och tog en jätteblobb på tummen innan jag somnade. Idag är såret borta! Hurra hurra hura!
Bonusgrej 2: Om man är ohyggligt torr kan även riktigt milda produkter svida. Det gör aldrig Lipikar lait. Därför är det här ett bra tips för alla med familjemedlemmar som plågas av torrsprickor, eksem och sveda.
Var: Här t ex.

Min flaska är långt ifrån slut och egentligen borde jag hasta vidare till att testa nästa body lotion, men vet ni Lipikar lait är så himla bra att den faktsikt får stå kvar på handfatet tills den är helt slut. BARA EN SÅN SAK!