Les beiges healthy glow foundation från Chanel

Les beiges healthy glow foundation från Chanel är en ny foundation på marknaden.
Jag har testat den och ÄLSKAR DEN.
Låt mig berätta varför!

Les beiges healthy glow foundation

 

Les beiges healthy glow foundation

Les beiges healthy glow foundation är en foundation med medel till hög täckning och glowig finish men ingen blankhet. Formulan är krämig, sammetslen och rikt pigmenterad. Jag applicerar den med borste eftersom att det ger en nästan airbrushad finish. På hudne känns Les beiges healthy glow foundation ungefär som en medelfyllig återfuktande kräm. Det passar mig perfekt. Hållbarheten är grym och jag använder varken primer innan eller puder efter. Det blir skitsnyggt ändå.

Resultatet då? Det må låta som en floskel men effekten är faktiskt ”min hud fast bättre”. Visst kan pigmentfläckar och annat bjäfs anas, men det är som att man dragit en snyggofierande slöja över huden. Skavankerna är helt enkelt inte lika fula. Och det är precis DET jag vill ha ut av min foundation. Inte täcka över mig, utan snygga till mig!!!

Les beiges healthy glow foundation från Chanel är nog den absolut bästa foundation det här nyllet har testat.