Luminessence CC från Giorgio Armani

Luminessence Giorgio Armni bas

Ny darling: Luminessence CC från Giorgio Armani

Fråga mig vad som är viktigast i min makeupbag och svaret kommer alltid att vara en decent bas. Jag hoppar gärna över mascara och skuggor men lite utjämning av hudtonen det vill jag banne mig ha.
Därför hugger jag alltid de nyheterna först i pressutskicken.

Vad söker jag då? Utjämning, schysst täckning som tar skavankerna men utan att lämna mig med pancake-feeling, dewy finish och lyster. Allt som heter något med glow får gå före i testkön. Ni fattar.

Och det är därför jag älskar Luminessence CC från Giorgio Armani så mycket att det nästan gör lite ont.

Luminessence CC är en CC cream där CC står för Color Control. Eftersom snabbt alltid är prio ett för mig applicerar jag med fingertopparna. Det blir superbra. Täckningen är lätt till medel men byggbar vid behov. Finishen är precis som jag vill ha den, icke-matt och icke-pudrig. Lystern är maximal tack vare tillskottet av ljusreflekterande partiklar och det är så FÖRYNGRANDE så det inte är klokt.

Men, Luminessence CC är mer än så. Den ger huden långvarig återfuktning, märks hela dagen, och innehåller ett högt bra solskydd spf 35. Att den innehåller metholextrakt som verkar uppiggande är inget jag märker av, dessutom har den ingen störande doft heller – bra.

Luminessence CC är inte jättedryg och tuben innehåller bara 30 ml. Men det är en fantastisk produkt från mästaren på tjusig basmakeup – Giorgio Armani. Och trots att vi bara är i inledningen av vår lovestory så deppar jag redan för att slutet kommer innebära en syndaflod av tårar.

Luminessence CC lanseras i tre nyansser i slutet av månaden och kostar 415 kronor.