Mac Cosmetics Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster

Mac Cosmetics Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster har testats i flera omgångar i det Wahlbergska hemmet. Jag vill ju så gärna gilla den. För vem vill inte älska en färgad dagkräm med lyster och spf 30? Men nu ger jag upp och erkänner – den passar inte mig.

mac cosmetics lightful c tinted cream spf 30 with glow booster

Vad: Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster från Mac Cosmetics
Förpackning: Plasttub med kork. Hurra hurra hurra!
Konsistens: Fyllig.
Doft: Lätt och fräsch.
Täckning: Medel
Finish: Pudrig med lyster.
Spf: 30. Otroligt bra med solskydd direkt i makeupen!
Applicering: Jag har testat fingertoppar, olika borstar och beautyblender. Med flera varianter av primer, utan primer, direkt på huden. Med en uppsjö varianter av oliak serum och dagkrämer. Men det blir aldrig bra. Det är som att den här färgade dagkrämen aldrig blir ett med min hud. Först tänkte jag att det berodde på att nyansen Light plus var för något för ljus för mig. Men nu när jag och innehållet i tuben har samma bleka färgton är det ändå inte fint.
Känsla: Bra.
Resultat: Jag börjar med det som är bra: Hudtonen jämnas ut fint och huden får en underbar lyster. Men dessvärre lägger sig Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster i linjer och accenturerar förstorade porer och torrfläckar. Så istället för att jag känner mig lite snyggare blir det precis tvärtom.
Hållbarhet: Strax under medel. Efter en lång dag har jag färgad dagkräm i mimiklinjerna och på kindens torrfläckar, men inte så värst mycket kvar någon annanstans.
För vem: Antagligen utvecklad för att passa alla. Men jag skulle vilja utfärda en varning för medelålders trebarnsmammor och andra i liknande situation.
Betyg: 2
Var: Mac Cosmetics Lightful C tinted cream spf 30 with glow booster finns   HÄR.