Matrix Biolage R.A.W är snyggt och toppenbra

Med Matrix Biolage R.A.W på badkarskanten får man vänja sig vid att få kommentarer. ”Ser ut som smoothie” är den vanligaste. Det är såklart ingen slump varken att förpackningarna eller namnet ska ge associationer till fräscha juicedieter. Det ligger ju helt rätt i tiden. Liksom att innehållet är baserat på ingredienser med naturligt ursprung (Obs orden här då, det är inte sk naturliga ingredienser utan ingredienser med naturligt ursprung.) Dessutom är förpackningarna av återvunnen plast.

matrix biolage R.A.W

Biolage Recover shampoo
Det här schampot är jättebra! En liten klick räcker jättelångt och löddrar enastående bra. Håret blir superrent, lätt och fräscht och dofter ljuvligt. Dessutom håller den fräscha känslan i sig länge. Ett men bara håret blir lite som en sträv tova innan man fyller på med balsam.

Biolage Recover conditioner
Balsamet är även det ett guldkorn. En ly´ten klick reder ut ett tjockt hår och den sträva känslan försvinner omedelbart. håret blir mjukt, lättkammat och synnerligen blankt. Inga men bara fint hår.

Anna tycker
Den här serien är utvecklad för slitet hår. Efter ett par användningar så känns håret som att det är i mycket bättre kondition. Friskare, fräschare, blankare och mjukare. Schampo kostar 230 och balsam 255. En del pengar såklart, men jag tycker att det är värt det. Så här är hållbar hårvård när den är som allra bäst!