Maxade frallor med L’Oréal Paris False lash superstar X fiber

Alla som har varit med ett tag vet att mode går i vågor. Detsamma gäller för skönhetsprodukter. Ett exempel är rollerball-läppglansen. Med smaker som jordgubb, cola och minchoklad var de sjukt poppis på skolgården när jag växte upp. För ett par år sedan var de återigen på allas läppar (hö hö) även om den verkliga succén faktiskt uteblev.

Ett annat exempel är dubbelsidiga mascaror. Superpoppis där borta 2008 när jag började skriva om skönhet. Skälet är enkelt – med dubbelt så mycket på fransarna blir de också dubbelt så snygga. Då var primern vit och det blev ju, av förklarliga skäl, inte så bra om man missade lite med den efterföljande svarta mascara. Nu har det gått tillräckligt många jordsnurr och det är dags för dubbelsidig mascara igen, som L’Oréal Paris False lash superstar X fiber.

False lash superstar X fiber

 L’Oréal Paris False lash superstar X fiber mascara är en tvåsidig mascara. Steg 1 består av en timglasformad mascaraprimer som ger volym och färg. Jag gillar att jobba med borsten och fransarna får den där typen av tjusig volymökning med fokus på nedre delen av fransarna. Den runda toppen är för övrigt som gjord för att fiff med underfransarna, bra! Steg 2 består av en böjd borste och mascara med mängder av fibrer. Resultat är riktigt långa och härligt vippande fransar. Det som är bra med fibrerna är att de sitter på plats hela dagen. Kinderna tackar särskilt för att de slipper nedfallet, liksom ögonen och kontaktlinserna.

För fina vardagsfransar räcker det med ett lager primer och ett lager fibermascara. Snabbt går det och extra bra för alla som i grunden har småtrista, klena och bleka fransar. Vill man ha show-off fransar är det bara att borsta på fler lager.  En sak att tänka på dock, för mycket pill ger klumpar, men vilken mascara gör inte det? På fransarna torkar mascaran snabbt och det är bra, men att samma sak sker i tuben är inte så kul. Hållbarheten är jättebra, inget sol inget smul. På kvällen tas den bort så lätt som aldrig det med ljummer vatten.

För den som är ute efter en mascara som ger mycket effekt för lite insats och som sitter hela dagen  – här har du den!

L’Oréal Paris False lash superstar X fiber mascara  finns här.

 

False lash superstar X fiber

*/ Innehåller ad-links.