Maximal sense Spf 50 från Akademikliniken är som en dröm

Se hit alla som är på jakt efter ett pålitligt solskydd som känns lika underbar som en dagkräm – Maximal sense Spf 50 från Akademiklinken är helt underbar.

Maximal sense Spf 50 har en ganska fyllig konsistens, mer kräm än lotion. Den är parfymerad och doftar milt och fräscht, men doften försvinner snabbt efter applicering. Krämen är mycket lätt att smörja in och den känns EXAKT som en återfuktande dagkräm. Och den känslan gäller inte bara vid insmörjning utan består hela dagen. Huden känns mjuk och återfuktad.

Maximal sense Spf 50 innehåller ett bredspektrumskydd, lämnar ingen hinna, kladdar inte och gör inte huden vit, fet eller flottig.

Jag ÄLSKAR Maximal sense Spf 50 och jag tycker att min hud känns mer balanserad efter en tids användning. Dessutom är den lätta brännan jag fått jämn och precis lagom mörk. Utan nya pigmentisar. Och därmed harvar jag omkring helt osminkad exakt hela tiden. Eller om det beror på semesterlättjan…

Maximal sense Spf 50 från Akademikliniken hittar du  HÄR. Frågar du mig är den värd exakt vartenda korvöre.

 

Maximal sense spf 50