Maybelline Lash sensational Luscious mascara – sensationellt bra

Det finns många mascaror som utlovar lösögonfranseffekt, inte många lever upp till det. Särskilt inte i budgetsegmentet. Nu har jag äntligen hittat en – Lash sensational Luscious mascara! Den är så sensationellt bra att jag måste börja med en varning:

Köp den INTE om du gillar riktigt långa, superfläskiga frallor!

 

lash sensational luscious mascara maybelline makeup on my mind

Vad: Lash sensational Luscious mascara från Maybelline
Hylsa: Maybellines vanliga form, i svart och isrosa, snyggt. En stor plump i protokollet blir det för att när jag pillat bort prisetiketten är hela korken klistrig och ser vidrig ut.
Formula: Bläcksvart.
Doft: Mild lite träig doft, försvinner bums på fransarna.
Borste: Julgransformad dvs avsmalnande topp, rader av gummipiggar. En veritabel dröm att jobba med. Inga vetenskapliga förklaringar behövs, inga steg 1 och steg 2, inga vridningar, ingenting – BARA ATT BORSTA PÅ.
Resultat: Nu kommer vi till det svåraste, för det är lite som att superlativen inte räcker till. Volymen är underbar, längdökningen fenomenal, separation och svärta i absolut toppklass. JAG ÄLSKAR HUR DEN HÄR SOLFJÄDERSFORMEN ÖPPNAR UPP ÖGAT SOM RIKTIGA LÖSÖGONFRANSAR GÖR. Vet du vad hemligheten är? Tubformulan! Som klär in varje frans, alltså öven de där fjuttesmå, med ett lager mascara som har fler likheter med en dunjacka än en par silkesstrumpor. Ändå känns aldrig fransarna tunga eller kladdiga.
Hållbarhet: Jättebra! Sotar lite på övre ögonlocket i varma och fuktiga miljöer. Tänk gymmet eller badhuset.
Borttagning: Varmvatten. sen får man gå efter med remover eftersom huden färgats lite svart. Inte riktigt min melodi – men herregud vad kan man begära.
Pris: 139 kr är ett fynd!
Betyg: 5/5
Var:  HÄR.

img_7917_resize

*) Innehåller annonslänkar.