Min hudvårdsrutin just nu

Om jag tvingades välja mellan makeup och hudvård skulle jag välja hudvård. Jag tror det är lite en åldersfråga. Eller så är det inte det. Men mitt hudvårdsintresse har aldrig varit större nu. Det är så härligt rengöra och smörja in – det är ren njutning!

Jag tänkte att jag skulle visa de produkter jag gottar mig med nu. Så kommer utförliga recensioner av dem framöver.

 

hudvårdsrutin morgon

Morgon
Elemis Biotec skin energising cleanser
Älskar fluffet, doften och effekten. Jag har redan skrivit om den här och kan för allt i världen inte sluta använda den.

Bioline De-ox Booster power serum C
C-vitamin serum med skön återfuktande konsistens.

Beauté Pacifique Serum paradoxe
Fuuukt! Den har jag hyllat tidigare här.

Bioline De-Ox Cream Intensive correction
Skön nattkräm som utlovar att korrigera ålderstecken. Att det är dag rör mig inte i ryggen.

Helena Rubinstein Force C eye mask
Ögonkräm som också är en ögonmask.

 

hudvårdsrutin kväll

Kväll
Algologie Eau micellaire
Micellärt rengöringsvatten som tar bort lejonparten av smink och smuts.

Elemis Biotec skin energising cleanser
Samma som på morgonen pga bäst.

Medi8 r-Retinoate
Kräm med retinyl retinoate som är effektivare än retionol. Utförlig recension kommer men jag kan redan nu säga att jag funderar starkt på att öppna ett speciellt sparkonto bara för den här krämen. Vill aldrig vara utan den i mitt liv!

Bioline De-Ox Cream Intensive correction
Igen pga nu är det ju natt.

Helena Rubinstein Force C eye mask
Igen pga vill inte laborera för mycket.

Det var min rutin. Hur ser din ut just nu, provar du något nytt?