Miqura Moisturizing sheet mask är mumma för huden

moisturising sheet mask miqura

Vill man slösa lite kärlek på sig själv finns det inget som slår en ansiktsmask. Det är ungefär en miljard gånger bättre än en manikyr, torrborstning eller inpackning tycker jag. Allra bäst blir det såklart med en sheet mask. Skälet är att arket av bomull eller annan cellulosa håller fast gottigheterna mot huden medan den i lugn och ro kan moffa i sig allt. Jag ska inte säga att det hörs hur huden klunkar i sig, men det är inte långt ifrån.

Favoriten just nu är Moisturizing sheet mask från Miqura. Miqura är ett danskt märke som gör entré i Sverige just nu. Fokuset ligger på hållbarhet i alla led och silke spelar en nyckelroll.

Masken har toppenbra passform och behåller fukten perfekt. Serumet som den är indränkt med är fullt med återfuktande ingredienser. Masken ska sitta i 20 minuter, men har man inget särskilt för sig går det bra att behålla den en bra stund längre (japp vi snackar timmar). Efteråt är huden ljuvlig. Återfuktad på djupet och plumpad. Och som snyggversionen av sig själv.

Moisturizing sheet mask kostar 90 kronor. Prisvärt med tanke på resultatet!