Nude magique cushion från L’Oréal Paris | Foundation

Nude magique cushion från L’Oréal Paris lanserades i början på året. Det är en i raden kuddfoundations som landat på skönhetsdiskarna det senaste året. Kuddfoundation kommer ursprungligen från Asien och är en del av den stora K-beauty-hypen. Den stora fördelen med kuddfoundation är enkelheten vid appliceringen eftersom dosan innehåller en svamp med foundation. Ta valfri applikator, doppa i dosan, applicera, KLART!

Nude magique cushion l'oreal

Nude magique cushion är en medeltäckande foundation med en finish som är både lystrig och pudrig. Den är oparfymerad och vattenbaserad och innehåller bl a silikoner, titandioxid och mjukgörande glycerin och lecithin. Den har spf 29.

Det är mycket som är bra med den här foundationen. Den är lätt att applicera och hudtonen jämnas ut fint. Problemet är bara att den fastnar väldigt bra i kindens persikofjun och att den lägger sig i linjer och accentuerar förstorade porer. Finish med glow är en av mina stora passioner, men effekten med den här foundationen är plastig och glänsande.

Hållbarheten är åt det kortare hållet. Men å andra sidan är dosan som gjord för att tas med i väskan för snabba påbättringar då och då. På kvällen tvättas den enkelt bort med vanlig rengöring.

Nude magique cushion kostar 199 kronor. Det är ganska dyrt med tanke på vad man får.

Betyg: 2/5

Den finns  HÄR.

Nude magique cushion l'oreal http://clk.tradedoubler.com/click?p(179603)a(2455789)g(18526256)url(http://www.lyko.se/loreal-paris/lp-nude-magique-cushion-03-vanilla)

*/ Inlägget innehåller annonslänkar.