Nuxe Bio-beauté toning & moisturising shower oil

Tack ska’ru ha vintern men nu är jag trött på dig! Och allt vad du gör med hår, hud och naglar. Det räcker nu!

Men om man skulle få för sig att se det positiva med den här annars mycket dystra perioden så finns det ju gott om ”rå-material” att testa diverse återfuktande, näringsrika och mjukgörande produkter. Det ledde mig till ett riktigt guldkorn faktiskt!

Nuxe Bio-beauté toning & moisturising shower oil

Vad: Nuxe Bio-beauté toning & moisturising shower oil, duscholja för kroppen
Förpackning: Plastflaska med praktisk pump som varken slösar eller snålar. Bra!
Innehåll: ECO-CERT-certifierat! På ingredienslistan hittar vi bl a solrosolja, glycerin, aloe vera och citrusextrakt.
Effekt: Den här duscholjan är så fantastisk! Den har en lagom konsistens som är lätt att hantera i duschen. Jag älskar att den i kontakt med hud och vatten bildar ett luftigt mjukt lödder som rengör utan att strippa huden på fukt. Efter duschen känns huden ren och len. I den bästa av världar hade jag SÅKLART inte behövs smörja in mig alls (hata hata hata) men fullt så fantastisk är inte den här duscholjan. Dock är det ingen panik, och inget man måste göra dagligen så jag antar att jag får vara nöjd ändå. Tjejligan gillar också duscholjan och att den botar deras knastertorra simmarben aka krokodilben.
Halkig: För den som oroar sig för att det ska bli såphalt i duschen kan jag lämna lugnande besked, det blir det INTE ALLS.
Doft: Citrus och sandelträ – mmm!
Betyg: 4/5
Var: Nuxe Bio-beauté toning & moisturising shower oil finns här t ex.