Ole Henriksen The clean truth Foaming cleanser

Vi har alla våra hang-ups. Jag hatar slarv och oreda och får totalbryt på så skilda saker som att tjejligan går in med skor som att jordgubbssylten står på fel hylla i kylskåpet. Eller att hundskrället olovandes har chillat i soffan så att den är full med hår och fd gosedjur. GAH!

Sen är det ju de skönhetsrelaterade hang-upsen. Som att jag måste duscha skållhett varje kväll. Eller att ansiktsrengöring ska löddra. Ni hör själva – fixa idéer om hur saker ska vara!

Senaste tiden har jag hur som helst testat en väldigt härlig rengöring, Ole Henriksen The clean truth Foaming cleanser. Den löddrar fint och passar utmärkt att tvätta ansiktet med i kvällsduschen.

 

the clean truth foaming cleanser

Vad: Ole Henriksen The clean truth Foaming cleanser, ansiktsrengöring.
Förpackning: Stor flaska med pump.
Innehåll: The clean truth är Henriksens serie för hud med brist på lyster. Får att mota bort glåmet finns tillskott av rött te och c-vitamin. Inga mängder (det vet man eftersom parfym och phenoxyetanol står ovanför extrakten på INCI, det kommer ni ihåg va?) som dessutom inte blir kvar på huden i en rengöring som exempelvis i ett serum.
Konsistens: Flytande i flaskan men bildar ett ganska löst skum när man pumpar. Jag gillar ju skum som är som raklödder och kan tycka att dte här är i klenaste lagret. Men det är lödder – och det duger.
Doft: Fräsch apelsin.
Effekt: Den här rengöringen löser upp makeup, smuts och sebum som samlats på huden under dagen. En vanlig standardmakeup löses upp utan problem. Använder man longlasting läppstift och foundation försvinner inte allt, men du fungerar The clean truth Foaming cleanser utmärkt som en av två rengöringar. Det jag gillar lite extra med den är att den trots att den löddrar inte strippar huden på fukt, något som annars är rätt vanligt. Under tiden jag har använt den här rengöringen har huden varit väldigt stabil, balanserad och fri från utbrott.
Pris: 380 kr är i saftigaste laget faktiskt. Här är ett bättre val.
Betyg: 4/5
Var: Ole Henriksen The clean truth Foaming cleanser finns här.