OPI Rich & Brazilian sätter förhärdade hjärtan i brand

Rich & Brazilian är ett nagellack ur festkollektionen Breakfast at Tiffanys från OPI. Att pensla det på naglarna är lite som att gå in till chefen och fråga om det går bra att jobba med fötterna på bordet – effektiviten går ner när så mycket tid går åt till att beundra klorna ur olika vinklar.

rich & Brazilian opi makeup on my mind

Rich & Brazilian är ett riktigt mörkt vinrött nagellack med vinrött och rosa skimmer. Det är absolut TOKSNYGGT! Så snyggt att det kan mycket väl kan vara SÄSONGENS SNYGGASTE lack. Perfekt som accessoar till både vardagsjeans och festklackar.

Penseln är OPI’s vanliga. Rak, mjuk och smal – inte min favorit, för mig är den alltför svårjobbad. Konsistensen på lacket är tunn och först blir det ruskigt ojämnt. Inte blir det bättre av att lacket flyter iväg mot nagelbanden heller och jag tvingas börja om med två naglar. Här skulle man kunna säga något om mina lackar-skills, absolut, men jag skulle nog vilja säga att jag är som folk är mest. Lite klumpig och ganska darrig. Då är en del penslar och lack svårare än andra. Två tunna lager av Rich & Brazilian ger full täckning och nu ser plötsligt manikyren proffsig ut. DET är vad jag menar med ett lack med magiska egenskaper. Glansen är fin, men eftersom naglar inte kan bli för blanka smällde jag på ett lager Plumping top coat från OPI.

Det sorgligaste av allt med det här lacket är att det flagnar efter tre dagar. Det är i kortaste laget tycker jag, särskilt som jag fick krångla lite vid appliceringen. Men å andra sidan flaskan innehåller hela 15 ml, och det betyder att det räcker till många omlackeringar.

Rich & Brazilian kommer i butiker och webshoppar i slutet av oktober och kostar 165 kr.

rich & Brazilian opi makeup on my mind

rich & Brazilian opi makeup on my mind