Oumbärlig i all sin anspråkslöshet

Åh, ni vet hur jag är? Att jag alltid vill testa allt jätteordentligt innan jag säger något? Och att det inte alltid tas ett acceptabelt foto i det skedet när produkterna är orörda och fräscha? Nu är vi ju där igen – galet!


Vad: Bee Natural Pomegranate lip balm, läppbalsam.

Förpackning  Typisk läppbalsamhylsa. Den är vad den är bara.

Ingredienser: Bivax, oljor, vitamin E. Enbart naturliga ingredienser.

Känsla: Medelhårt läppbalsam som uppför sig precis som läppbalsam gör. Varken mer eller mindre. Smörjer in en läppen med ett lagom tjockt lager balsam.

På läppen: Ahhh, hur ljuvlig är inte den här anspråkslösa lilla raringen! När läpparna svider och är nariga kommer lindringen direkt. När de känns torra och flagiga blir de pussigt mjuka på ett ögonblick. När de känns nakna och ofärdiga får de en lätt fuktig glans. 

Mer då: Jag älskar att det är ofärgat och man därmed kan använda det på ett spricker nagelband, en torr armbåge osv i all oandlighet. Och så är det ju doften, den heter ju Pomegranate men jag tycker det räcker med att säga att den är obestämbart fruktig och väldigt härlig.

Långtidseffekt: Jomen lite kanske. För regelbunden användning gör att läpparna mår bättre och att det blir mindre fnas och annat otyg. Och då fäster ju läppstiftet så väldigt mycket snyggare.

Var: 35 kr på gents.se.Jättevärt det!!!