Pür Hydra fluid water serum foundation fixar fina basen på nolltid

Finns det ens något som går upp emot en fin bas? Senaste tiden har jag testat Hydra fluid water serum foundation från Pür.

hydra fluid water serum foundation pür
Vad: Hydra fluid water serum foundation från Pür.
Innehåll: Glycerin, sheasmör, solrosolja och squalene som ger fukt och näring. Retinol som verkar antiage. Vitamin E som skyddar mot solskador. Ceramider och peptider som är rena rama hudgodiset.
Konsistens: Mycket tunn men inte vattentunn. Bra eftersom det är lättare att hantera. Det är otroligt viktigt att skaka tuben för att blanda ihop ingredienserna ordentligt annars blir resulatet kass. Det går inte att se om man har skakat tillräckligt, men det tar längre tid än man tror. Shaky shaky!
Doft: Ingen. BRA!
Täckning: Medel.
Finish: Maxad lyster i gränslandet mot skimmer.
Applicering: Enkel! Jag använder beautyblender eller fingertopparna och det blir superbra oavsett. En bar sak är att det verkligen är noll problem att jobba upp extra täckning där det behövs. Till hela ansiktet räcker det med ett par droppar, så den är väldigt dryg.
Känsla: Viktlös. Återfuktande.
Resultat: Åh var ska jag börja?!! Hudtonen jämnas ut utan att huden ser spacklad och livlös ut. Ojämnheter och skavanker suddas bort ordentligt och lystern är alldeles otroligt fin. Hållbarheten är bra men efter en lång dag har den släppt lite grann. Det mindre bra är att den lägger sig på och accentuerar varenda ojämn struktur jag har och det är inte smickrande. Och sen är det något med färgen, jag har Light och även om den matchar min egen hudton så är det något som skaver. Kanske är det för att nyansutbudet är begränsat. Ungefär som att One size fits all istället blir One size fits nobody.
För vem: Alla utom möjligen dem med riktigt fet hy.
Var: Hydra fluid water serum foundation från Pür finns här.