Redken Mega mask sätter stopp för dåliga hårdagar

Jag vet inte hur det är med er, men den här svinkalla februariveckan håller torrpaniken på att göra mig galen. Därför ska jag fokusera lite extra på att lyfta fram fenonomenala fukt och näringsbomber.

Först ut är Redken Mega mask, en serie med helt fantastiska inpackningar!

Redken Meg aMask extreme

Vad: Redken Mega mask Extreme strengthening, hårinpackning för skadat hår.
Förpackningen: Stor tub som består av en yttertub och en innertub med olika innehåll som mixas när man klämmer ut en klick. Jag upplever att det här mest är en gimmick som tyvärr inte går hem riktigt. För en bit in i tuben behöver man minst två händer (!) för att klämma fram en klick. Dessutom blir det mängder av inpackning kvar i tuben när den är ”slut”. Och då står man där klockan sex på morgonen med en nagelsax i högsta hugg och klipper och fipplar för att komma åt det dyrbara innehåller. DET ÄR INTE OKEJ REDKEN!
Konsistens: Tjock, krämig och fluffig. Buslätt att fördela i håret. Lika lätt att skölja ur.
Doft: Absolut sagolik!
Verkningstid: 3-5 minuter men gör såklart ännu mer nytta om den får sitta längre.
Effekt: Torrt, frissigt, elektriskt hår blir mjukt, blankt och lättformat. Som doftar drömmigt såklart. Och när det gör det så både ser och känns det som att håret är mycket, mycket starkare och friskare.
Betyg: 5/5 kan inte bli annat! Det jag gillar så himla mycket med den här inpackningen är, att bortsett från knastuben, så är den både så härlig att använda och gör så stor nytta.

Redken Mega mask Extreme strengthening har två Mega systrar. All soft mega mask som ger mängder av fukt och näring till torrt, ömtåligt hår och Colour extend magnetics som är för färgat hår.

Redken mega mask all soft

redken mega mask colour extend magnetics