Ren Keep young and beautiful firm and lift eye cream

Man ska hålla vad man lovar.
Häromdagen lovade jag ett inlägg om en ögon-krämsfavorit. Men så kom det en lång simtävlings-dag emellan och inlägget blev försenat. Den här favoritkrämen lovar också lite mer än den kan lova. Keep young and beautiful lift and firm eye cream är en ögonkräm där åtminstånde de fyra första orden bara är larv.
Men bortsett från det är det här en riktigt härlig ögonkräm laddad med godsaaker för huden i form av peptider, ceramider och växtkollagen.

Keep young and beautiful lift and firm eye cream är en ögonkräm i en långsmal förpackning med pump. Krämen är vit, konsistensen lätt men ändå tillräckligt fyllig för att kännas ordentligt återfuktande. Krämen är doftfri och känns som ett balsam på torrhetslinjer och kråksparkar. Jag är känslig mot ögonkrämer och blir lätt svullen, men det drabbar mig inte här. Dessutom är min hud känslig här och jag upplever att många krämer svider men det händer heller inte här. Huden blir bara mjuk och alldles sidenlen. Lyckan!

Effekten då? Ögonkrämer ger subtila resultat, men Keep young and beautiful lift and firm eye cream ger faktiskt synbar effekt. Mjuk hud med mindre djupa torrhetslinjer och med förbättrad spänst och fasthet. Huden under ögonen blir helt enkelt lite fräschare och det är precis den piggboost som så väl behövs just nu. Bäst av allt är att resultatet av användningen syns direkt. Bra!

Keep young and beautiful lift and firm eye cream är en riktigt bra ögonkräm som ger synbara effekter i ögonområdet. Men den som förväntar sig plastikoperationseffekt lär bli besviken.

Du hittar den  HÄR.

 

Keep young and beautiful lift and firm eye cream