Säg hej till veckans skönhetsnyheter

Måndag morgon.
Efter en helg där röja och rensa stått i fokus avslutade jag gårdagskvällen med att baka bröd. Brände mig på gallret och fick sitta med fingrarna i kallvatten och aloe vera. Vaknade desto lyckligare av att världens bästa Sara tagit guld och slagit världesrekord.

Igår kom också ett nytt nummer av Söndag ut, tidningen där jag varje vecka gör en sida med skönhetsnyheter. Vi kikar på vad jag tipsade om den här gången!

skönhetsnyheter urban decay

Solkysst utan strålar
Solpudret Beached bronzer från Urban Decay är ett hett tips till alla som haft det tufft med semestervädret. Med finmald textur, färg som passar många hudtoner och en matt finish krävs inga  förkunskaper för att lyckas med ett fint resultat.

Svalkar trötta ben
Trötta, instängda fötter och ben som känns tunga av sightseeing och shoppingspring får omedelbar svalka och skön återfuktning med intensivt mentoldoftande fotkrämen Jambes légères från Yves Rocher.

skönhetsnyheter trolls mac

Det lilla extra
Ett enkelt men effektfullt sätt att uppdatera ögonmakeupen är att komplettera en neutral färgskala med en avvikande accent. Särskilt snygg så här på sensommaren är Mac Cosmetics frostigt gröngula ögonskugga Pigment i nyansen Chartreuse ur Trolls-kollektionen som packas in med fast pensel på ögonlocket.

skönhetsnyheter kiehl's

Mist är ett måste
Torr flygplansluft, för mycket puder eller en allmänt hopsäckad makeup då är en uppfräschande ansiktssprej precis vad huden törstar efter. Cactus flower & tibetan ginseng hydrating mist från Kiehl’s är spetsad med återfuktande kaktusblomma och ginseng och doftande essentiella oljor – fantastiskt härlig att puffa som en finfördelad dimma över huden. Sprejen hyllas av Kakan i podcasten Under huden.

Skönhetsnyheter keune

Stärker skadat hår
När ett aktivt sommarliv gjort håret torrt och risigt behövs lite extra kärlek för att återställa balansen. Hårvårdsserien So pure recover från Keune är berikad med avokado, argan och kokos-olja som stärker skadat hår och gör det mjukt, blankt och lätt att forma. Schampo, inpackning och balsamsprej har fräsch, grön doft och passar alla hårtyper.

Det var allt för den här gången. Är det någon av veckans skönhetsnyheter som lockar dig lite extra?