Sammetslen hud – 10 kroppsarbetare testade

Mascara, foundation och ansiktsrengöring är grundläggande i beautyarsenalen och hör till de produkter jag testar mest frekvent. 10 testade mascaror finns här, vill du läsa om foundations hiiar du det här och jagar du en nu rengöring finns både bra och dåliga här.

Jag är inte mycket för att smörja in kroppen. Det är så outhärdligt trist. Som om man förlorar ett par minuter av livet varje gång man måste göra något åt torrfnas och krokodilben. Jag trodde det verkligen inte, men jag har faktiskt testat 10 body lotions o dyl i närzonen. Här har vi dem:

 

vaseline intensive care cocoa radiant

Vaseline Intensive care cocoa radiant
Body lotion med doft av choklad och kola. Lätt att smörja in för en snabbfix mjukhet, men gör inte mycket i långa loppet. Mer läsning här.

Hawaiian kukui cream

The Body Shop Hawaiian kukui cream
Kroppskräm med sagolik doft och tjock smörliknande konsistens som smörjer lilla hudkostymen med paranötsolja, kakaosmör och sheasmör. Tar tid att sjunka in men ger långvarig mjukhet. Fler detaljer finns här.

Elemis Sweet orchid body cream

Elemis Sweet orchid body cream
På plussidan: Doftar exklusivt av orkidé och absorberas snabbt. På minussidan: Lång ingredienslista. Mer info finns här.

kiehl's creme de corps

Kiehl’s Creme de corps
En av mina absoluta insmörjningsfavortiter här i en specialutgåva med vintermotiv. Solklar 5/5. Läs hyllningsorden här.

bliss grapefruite-aloe-body-butter-bliss

Grapefruit aloe body butter från Bliss
Ännu en 5-poängare. Med kokosolja, sojabönolja och sheasmör blir huden sagolikt mjuk och doften av sötsyrlig rosa grapefrukt är i en klass för sig. Läs mer om den här.

cetaphil

Cetaphil Moisturizing lotion
Den här body lotionen är så tråkig så klockorna stannar. Se på den bara! Men vilket innehåll. Det här är en insmörjningsfobikers våta dröm och flaskan jag tar tid när torrpaniken är som störst. Läs om den här.

cicamed

Cicamed body tangerine vanilla
Den här lilla vännen doftar lika ljuvligt som ett sicilianskt café med lokalproducerad glass och hembakta småkakor. Och så gör den huden härligt mjuk med hjälp av en rad naturliga smör och oljor. Mer info finns här.

the-body-shop-english-rose

The Body Shop British rose body essence lotion The Body Shop
Ett varningens finger. Den här passar dig som vill dofta gott utan att använda parfym och som inte är känslig för alkohol i body lotion och inte är så värst torr heller. Läs mer här.

biotherm eau vitaminee

Biotherm Eau vitaminee body milk
En klassiker med sagolik doft av citronlund som dröjer sig kvar på huden i evigheter. Går in snabbt med ger ingen långvarig lindring av torrplågan. Läs om den  här.

neutrogena

Neutrogena Visibly renew body lotion 
Stora flaska med dålig pump. Men innehållet är bra. Här blir huden mjuk och smidig och inte behöver den gullas med oftare än var fjärde dag. Tidsvinsten med det, hörni! Läs om den här.

Så, det var de krämer och lotions för kroppen som jag har testat den senaste tiden. Har du testat något som är bra i den här kategorin?