Sensai Cellular performance extra intensive care

Sensai cellular performance extra intensive care essence serum cream kräm hudvård skincare

Nytt i ansiktet: Sensai cellular performance extra intensive care.

Vad?
En ny hudvårdsserie med serum och kräm för hud som är i behov av en extra energiboost t ex efter långvarig sjukdom eller mycket stress. Enligt pressreleasen hjälper Sensai cellular performance extra intensive care huden att återfå elasticitet, fuktbalans och utstrålning med hjälp av en kombo aktiva ingredienser som ruskar liv i cellernas aktivitet. Redan från första dagen!

Jag kan inte säga att jag passar in på beskrivningen, men VEM är inte trött och ENERGILÖS så här i slutet på Den Långa Vintern? Så jag har testat de här två dyrgriparna till sista droppen och som jag och min hud har älskat det.

Sensai cellular performance extra intensive essence
Serumet har en lätt konsistens som absorberas snabbt. Efteråt känns huden pigg och återfuktad. Dagtid är huden så mättad att jag vanligtvis nöjt mig med enbart serum och därefter applicerat makeup. Jag vet inte när jag sist fick den känslan att kräm var överflödigt? Doften är svag och fräsch och lykligtvis snabbt övergående.

Sensai cellular performance extra intensive cream
Krämen har också den en lätt konsistens som absorberas snabbt. Ingen flottig film här inte. Men eftersom serumet tillfredsställer hudens behov så väl har jag upplevt krämen lite överflödig och därför enbart använt den på natten. När jag vaknat på morgonen har huden känts spänstig och mjuk. Doften är svag och fräsch och lyckligtvis snabbt övergående.

Sensai cellular performance extra intensive resultat
Efter att ha använt serum och kräm under en längre period och tills burkarna är slut upplever jag att min huds ”grundkondition” är bättre än innan.
Huden är mjukare, torrpaniken lyser med sin frånvaro, elasticiteten är bättre och hudtonen är jämnare och mer glowig. Jag har ett par pigmentfläckar (som jag fick i samband med graviditet) och de är kvar, men den allmänna flammigheten (pizzalooken sas) är borta och det räcker finfint med en bas med lätt täckning för att jag ska känna mig good to go.
Att resultatet syns efter första användningen är en liten överdrift. Visst ger serien ett snabbt resultat, och visst känns återfuktningen omedelbart. Men det är inte så att man somnar som russin och vaknar som nyfödd…

Priset
Sensai cellular performance extra intensive essence kostar 2735 kronor.
Sensai cellular performance extra intensive cream kostar 2965 kronor.
Det är såklart hutlöst mycket pengar.
Men om man är villig att lägga så här mycket pengar på hudvård, då får man valuta med den här serien.
Om jag bara skulle köpa en av dem skulle jag välja serumet.
Om alternativet fanns att köpa serum + kräm skulle jag satsa på två flaskor serum – den är kronjuvelen i mina ögon.