Sensai Prime solution – dyr, fräsch och meh!

sensai-prime solution-makeuponmymind-beauty-skönhetsblogg

Ganska ofta får jag önskemål om att skriva mer om produkter jag inte är så fötjust i. Och visst kan jag göra det!

Jag tycker inte illa om Sensai Prime solution. Den är bara lite mesig. Låt mig förklara varför:

Sensai förespråkar dubbel rengöring. Och efter det dubbel återfuktning. Inget konstigt med det egentligen. Minst ett serum och kräm över det är en vanlig hudvårdsrutin. Men Prime solution är liksom en kombination av ansiktsvatten och serum, som kan användas på egen hand, eller under kräm om man föredrar det. Oavsett, i mina ögon känns det ändå luddigt vad det här egentligen är, och jag tänker att det mest är att betrakta som ett serum.

Prime solution innehåller Sensais nyckelingrediens koishimaru silk som verkar återfuktande och havtornsextrakt som boostar cellernas mottaglighet för efterkommande vård.

Prime solution kommer i en ursnygg, tung, vit glasflaska som andas lyx. Formulan är vit, lätt och vattenbaserad.
Den absorberas snabbt av huden som känns ordentligt återfuktad. På min torra hud behövs knappast någon kräm över dagtid, och jag kan tänka mig att normal hud kanske föredrar den nattetid. De lyxiga ingredienserna till trots ger regelbunden användning ingen påtaglig förändring av huden, och jag märker inte alls av någon acceleration av eftervården.

Om Prime solution stannat vid att bara vara en intensiv fuktboost, då hade jag kunnat vara lite positiv. Så är det inte. Den innehåller nämligen väldiga mängder med parfym. Nu pratar vi inte om att parfymören adderat ett stänk väldoft i formulan. Nej nej. Här är parfymen tillsatt i överdrivet generösa mängder. Och när den är tillsatt, så har de hällt i lika mycket till. Plus lite extra. Närå, skoja bara. Men det känns så.

Så, all in all Prime solution fuktar för stunden. Men doften är bedövande.