Sensai Ultimate the lotion läskigt dyr men alldeles underbar hudvård

Köper jag en essence för 2489 kr? Nej, det gör jag inte. Men jag är SÅ GLAD OCH OÄNDLIGT TACKSAM att jag har ett jobb där en del arbetsuppgifter går ut på att dutta så dyra droppar i ansiktet och utvärdera dem. Just nu njuter jag OFÖRSKÄMT mycket av Sensai Ultimate The Lotion.
Vi kollar varför!

Sensai ultimate the lotion

Vad: Sensai Ultimate The Lotion.  Ansiktsvatten, essence.
Förpackning: Guldfärgad glasflaska. Tung som attans. Jag är bokstavligen livrädd för att droppa den i det italienska handfatet för då blir det mer trubbel än 2489 pix.
Innehåll: Fukt i form av hyaluronsyra i kombination med silke och ett hurdvårdande komplex. Parfymerad.
Doft: Superlyxig! Doftar blommigt på ett behagligt vis framförallt vid appliceringen och nästan inget alls efter det. Bra tycker jag som hatar doft i ansiktet.
Känsla: Den här essencen har en konsistens som jag vill beskriva som ”tjockt lite halkigt vatten” men det låter ju inte så himla härligt. Men det är det!
När: Efter rengöring morgon och kväll.
Effekt: Sensai var tidiga med idén om double cleansing, double moisturising. Och ni som följt mig ett tag vet vid det här laget att jag är inte svårövertalad varken när det gäller rengöringen eller återfuktningen. Bring it on, liksom! Sensai Ultimate The Lotion ger huden en första rejäl dos med fukt. Som att man skulle dricka en blomvasstort glas med kallvatten när man är supertörstig. Huden blir glad, nöjd och plumpad med enbart den här essences och valfri kräm på toppen. Ibland tar jag lite ansiktsolja eller serum där emellan men det är klart överkurs.
Betyg: 5/5 (även om man dör lite grann när man ser priset)
Var: Sensai Ultimate The Lotion finns här.

*) Det här inlägget innehåller en affiliate-länk.