Skönhetsnyheter – veckans nya beauty

Vi kickar igång veckan på samma sätt som vi brukar – med veckans skönhetsnyheter.
Sidan publicerades igår i tidningen Aftonbladet Söndag.
skönhetsnyheter

 

Tvål med doft av te
I Frankrike tillverkas Compagnie de Provences underbara kroppsvårdsprodukter. Nya tvålen Savon liquide de Marseille i varianten Black tea rengör effektivt utan att torka ut huden och doftar fullkomligt magiskt av te, björnbär och sandelträ.

Curaprox

Svart kräm för vitt leende
Black is white från Curaprox är en svart tandkräm med aktivt kol som minskar missfärgningar på tänderna orsakade av mat och dryck. Tandkrämen innehåller varken slip eller blek-medel och är därför skonsam mot tänderna.

Bra bas
Born this way från Too Faced är en krämig, oparfymerad foundation med medeltäckning och fin lyster. Foundationen, som passar bäst för torr och normal hy, är lätt att applicera med fingertopparna eller pensel, sitter bra hela dagen och lägger sig inte i linjerna. Mer om den här godbiten i ett separat inlägg!

Ögonöppnare
The falsies push up drama från Maybelline är en prisvärd mascara med krämig formula och lättmanövrerad borste med gummipiggar som ger fylliga fransar med fin längd, böj och separation. Mer även om denna senare.

Veckans lyx
Hand-absolute från Filorga är en snabbabsorberande handkräm med antiage-egenskaper för händer med livstecken. Sheasmör mjukgör, hyaluronsyra pumpar huden med fukt, växtextrakt reducerar pigmentfläckar och pro-keratin vårdar naglarna.

Någon av veckans skönhetsnyheter du är extra nyfiken på?