Skönhetsnyheter – här är veckans godbitar från beautyhyllan

Sista helgen i februari har passarat. Tur det! Om två dagar är det mars (=första vårmånaden, pepp pepp!) och nu kan allt bara bli bättre.

Vi kickstartar veckan med att titta på min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

skönhetsnyheter björn axén

Rent hår och samvete
Björn Axéns nya hårvårdsserie Organic innehåller naturliga, biologiskt nedbrytbara ingredienser – bra för både håret och naturen. Organic moisturizing gentle shampoo med aloe vera och rödbeta rengör bra och löddrar som vanligt schampo. Organic moisturizing conditioner med aloe vera och rapsolja återfuktar håret och gör det lätt att reda ut.

skönhetsnyheter opi

Fingerpynt
Is that a spear in your pocket? från OPI’s vårkollektion Fiji är ett läckert tealfärgat nagellack som passar perfekt i övergången mellan vinter och vår. Penseln är klassiskt rak, formulan krämig med hög täckning och fin glans.

skönhetsnyheter smashbox

Linjerar
För alla som älskar eyeliner och vill ha full kontroll över resultatet är en ögonpenna med mjuk gel-konsistens ett bra val. Always on gel liner i nyansen Baller från Smashbox är en pigmentrik penna som glider på längs franskanten utan minsta tryck och som sitter som berget tills den tvättas bort.

Skönhetsnyheter vichy

Stärkande droppar
Faktorer som UV-strålning, föroreningar, stress och dålig sömn gör att huden åldras i förtid. Därför har Vichy tagit fram dagkrämen Slow âge med probiotika som stärker hudbarriären, baicalin med antioxidant egenskaper och spf 25 som skyddar mot solskador. Krämen är en riktig törstsläckare som håller huden mjuk och spänstig hela dagen.

skönhetsnyheter exuviance

Stramar till siluetten
Body tone firming concentrate är Exuviances senaste vapen i kampen mot apelsinhuden. Ovandelen på flaskan ger en cirkulationsstimulerande massage som kompletterar den lätta, svalkande krämen med koffein och neuglukosamin för en slätare, jämnare hud.

Så, det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon av dem du är lite nyfiken på?