Skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag

Utan att jag vet ordet av det har den här stressiga veckan gått. Redan fredag! Och även om jag väl egentligen hade önskat mig några fler timmar per dygn för att hinna det jag vill och borde så är jag rätt tacksam över att ändå få sucka – TGIF!

Det här inlägget med skönhetsnyheter från Aftonbladet Söndag borde jag fått upp för flera dagar sedan. Så blev det nu inte, vi kör det nu ist.

Skönhetsnyheter

Fläckborttagning
Rapid age spot correcting serum från Murad är ett dunderserum för alla som är ute efter synbart jämnare hudton. Serumet innehåller niacinamide och planktonextrakt som verkar som suddgummi på befintliga fläckar, c-vitamin och oligopeptider som förbättrar hudens lyster och ferulinsyra som hjälper till att förebygga framtida solskador.

Superfräsch
Att en bra deo håller armhålan torr och luktfri är en självklarhet. Men när den dessutom doftar så gott att man knappt kan låta bli att sniffa på sig själv då är den en fullpoängare! Adipower roll-on från Adidas med ljuvlig doft av citrus, gardenia och mysk klarar både intensiv eftermiddagsstress och tuffa träningspass.

Tropiska toner
Exotic blossom EdP från Michael Kors är en fruktblommig doft med noter av solmogen mango, eleganta rosor och hudnära mysk som ger en oslagbar happy go lucky-känsla på handleden. Den här doften passar perfekt den varma, ljusa årstiden till både vardag och fest.

Supersmajl
Foreo gör inte bara smidiga rengöringsborstar, utan också väldigt smarta munvårdsprodukter. Issa mini är en uppladdningsbar tandborste med 265 dagars batteritid och utbytbart borsthuvud. Borsten, som jobbar med pulsteknologi, har en kärna av PBT-borst som effektivt polerar bort plack och ett yttre av silikon som masserar tandköttet. Snyggaste färgen heter Mango tango.

Lindrar pinan
Ont i axlar och nacke? Neck & shoulder rub från Tiger balsam är en snabbabsorberande, fettfri kräm med mildare doft som gör att den varken kladdar ner kläderna eller irriterar omgivningen med sin karakteristiska lukt. Den avslappnande effekten som ger omedelbar lindring av smärtan är dock densamma som originalets.

Det var veckans skönhetsnyheter, något du är lite extra sugen på att testa?