Skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag

Vi hoppar in i arbetsveckan med en titt på veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.

 

skönhetsnyheterskönhetsnyheter urban decay

Smälter sminket
För den som reser med lätt bagage eller bara vill ha en supersnabb allt-i-ett rengöring är Meltdown makeup remover från Urban Decay ett hett tips. Rengöringen kommer i form av ett stift som stryks över huden tills produkten övergår i flytande form och löser upp makeupen; även vattenfast och longlasting, som sen sköljs bort med vatten.

Skapar struktur
I våras lanserade Matrix hårvårdsserien Biolage RAW baserad på naturliga ingredienser i förpackningar av återvunnen plast. Nu tar företaget ytterligare ett steg och släpper fem stylingprodukter i samma anda. Texturizing styling spray är en doftfri saltvattenssprej som ger grepp och struktur med fylligt vindrufsig känsla.

skönhetsnyheter miqura

Bubbligt
Efter återfuktande och lystergivande arkmasker kommer nu ett skummande nytillskott. Bubble mask från Miqura är en rengörande ansiktsmask som med en pirrande, uppfriskande spa-känsla bildar ett fluffigt skum. Och visst funkar den, efter tio minuter känns huden mjukare, fräschare och faktiskt också lite piggare.

skönhetsnyheter mela cream

Fläckborttagare
Uppljusande superserum med en imponerande samling aktiva ingredienser såsom kojicsyra, niacinamide, lakritsrot, retinol och mandelsyra i en och samma koncentrerade klick. Mela cream från Dermaceutic/Skincity verkar för att sudda ut pigmentfläckar och göra hudtonen jämnare och enhetligare. Finns här.

skönhetsnyheter obsessed

Minnesvärd doft
Den legendariska doften Obsession från Calvin Klein skapades redan 1985. Märkets nya doft Obsessed EdP har inte mycket likhet med den utan är en aromatisk doft med inslag av neroli, lavendel och salvia på en bas av mysk. Men värt att notera är att annonsbilderna på Kate Moss togs för 25 år sedan (!!!) av hennes dåvarande pojkvän Mario Sorrenti till kampanjen för originaldoften. Ta en minut och titta på reklamfilmen och begrunda detta nästintill ofattbara faktum! Filmen är så himla fin och alldeles galet romantisk.