Skönhetsnyheter att uppmärksamma inför festsäsongen

Måndag igen! Vi kikar på hur min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag såg ut igår:

skönhetsnyheter rosa

 

Glassig
Viva la Juicy glacé EdP från Juicy Couture är en fruktblommig doft med ljuvliga noter av smältande glass och saftigt päron på en bas av söt vanilj och krämigt sandelträ. Sötman är välbalanserat njutbar med en mjuk, ombonad känsla snarare än en plågsam sockerchock.

skönhetsnyheter the body shop

Festprepp
Från The Body Shops samarbete med modehuset House of Holland kommer det gnistrande, oparfymerade skimmerpudret Glow for it som kan användas i håret och på huden för att skapa omedelbar feststämning. För ett hållbart resultat se till att huden är ordentligt återfuktad först.

Hejdar utbrott
Espada från Foreo är en salongsliknande behandling för hemmabruk som passar alla som då och då drabbas av finnar och pormaskar. LED-ljus jobbar djupt ner i huden med att utrota aknebakterier och minska inflammationer, resultatet är en renare, klarare hud med färre utbrott som läker ut snabbare.

skönhetsnyheter elizabeth arden

Rara rosor
En gnutta rouge gör underverk med hyn, ögonen – ja, hela utseendet faktiskt. Cool glow cheek tint från Elizabeth Arden är ett ultralätt gelrouge med lagom mycket pigment och skimmer för att ge huden en rosig glöd som är närmast omöjlig att skilja från naturlig rodnad. Bingo!

Okomplicerat
Skir är namnet på Åhléns nya, svensktillverkade skönhetsserie med plånboksvänliga basprodukter för ansikte, kropp och hår. Vi gillar ansiktskrämen Dagcreme med naturliga oljor, sheasmör, provitamin B5 och vitamin E med en skön konsistens som går in fint i huden och håller den mjuk hela dagen. Milt parfymerad.

Sådär, det var veckans skönhetsnyheter. Finns det något särskilt ni vill läsa om i veckan; nytt, gammalt, bra eller dåligt – säg till!