Skönhetsnyheter – beauty som piggar upp i september

Måndag igen och på Makeup on my mind betyder det skönhetnyheter. Så här såg min sida ut i Aftonbladet Söndag igår:

 

Skönhetsnyheter

Ljuvliga droppar
Pop bluebell EdP från Stella Mc Cartney är en modern, medveten och sprudlande doft med inslag av engelsk klockhyacint och tuberose på en bas av sandelträ. Att kampanjen frontas av Madonnas dotter Lourdes Leon gör doften lite extra intressant – det här doftar succé!

Skadereglerare
Återuppbyggande inpackning för håret med kameliaolja som penetrerar torra toppar och frissiga längder medan du sover. BB while you sleep masque från Bumble & bumble gör att du vaknar med ett hår som är larvigt mycket mjukare, blankare och följsammare.

Toppen topping
Alla som älskar att pilla med naglarna vet hur kul det är med ett glittrande överlack. Nu lanserar Urban Decay en liknande nyhet för läpparna! Vice special effects topcoat är ett vattenfast top coat i tolv nyanser som appliceras över ett läppstift för att ge en unik skimrande, glittrande eller metallisk effekt. Lila Reverb är en given favorit.

Vardagslyx
Sheetmasker är smått beroendeframkallande eftersom det är lätt att se hur bra huden mår av godsakerna som arket håller på plats. Flower fusion violet från Origins med antioxidantrikt violextrakt verkar för att göra huden mjuk, återfuktad och plumpad.

Läckert lack
Geology är Ciatés serie med självhärdande nagellack med högblank gelfinish, förlängd hållbarhet och 7 free formula (fritt från sju vanliga men inte så hälsosamma kemikalier). Mörklila krämlacket Reign supreme fungerar hela hösten.

skönhetsnyheter ciate 2017