Skönhetsnyheter – beauty som piggar upp

Vi kollar på hur min sida med skönhetsnyheter såg ut i Aftonbladet Söndag igår:

Skönhetsnyheter

Handgriplig
Essential hand lotion från Eos är en veganvänlig handkräm i fiffig läckagesäker förpackning som passar perfekt i väskan. Konsistensen är lätt och händerna blir återfuktade och silkeslena direkt. Som en bonus fungerar krämen också som frisstämjare om du drabbas av akut hårpanik.

Fräsch start
Om det är någon gång det är svårt att komma ur sängen på morgonen så är det nu. Lite lättare att släppa greppet om kudden blir det med en härlig gel i duschen. One ginger morning från Treaclemoon är en duschgel med doft av pepprig ingefära och syrlig citron som piggar upp den mörkaste novembermorgon.

Lyxpalett
5 couleurs palette i varianten Fascinate från Dior är en palett med fem lättapplicerade, sammetslena och hållbara ögonskuggor i grönt och brunt med en vackert kontrasterande rosa nyans. Catwalkens visningar står för inspirationen – i paletten finns skuggorna som behövs för att lyckas.

Kontrollerar glanset
Ansiktsvatten kan verka som ett onödigt steg men det är precis tvärtom! Balancing force oil control från Ole Henriksen är ett ansiktsvatten med en kombination av AHA- och BHA-syror som löser upp talg i tilltäppta porer, förfinar hudstrukturen och återfuktar. Resultatet är en balanserad hy utan det klassiska eftermiddags-blänket i t-zonen.

Oljetanka
Pro-collagen marine oil från Elemis är en ansiktsolja med jojoba- och vallmofröolja som tillför huden näring medan tillskott av tre olika alger skyddar och stärker motståndskraften mot yttre påfrestningar. Ett par droppar är allt som behövs för att huden ska få ett jämnare utseende med färre torrhetsrynkor och mjuk känsla.

skönhetsnyheter elemis