Skönhetsnyheter en dag när beauty känns nödvändigt

Året börjar ju som bekant i januari. Men i min värld handlar augusti ännu mer om en nystart. Och även om förändringsobenägen är mitt mellannamn, så älskar jag uppstarter. Planerna, planeringen och riktningen – underbart! Alltså är jag rätt förtjust i måndagar också. Planerna för den närmaste tiden på Makeup on my mind ser ut ungefär så här: En snabb toppenmascara, bästa utväxtsprejen och läppstiftet som jag skyddar med mitt liv (sort of iaf). Men först hörni, veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag – tada här har ni dem.

Skönhetsnyheter

Sidenmatt
Höstens hetaste bas har naturlig täckning, matt finish och perfekt glow. Foundationen Natural matt från Isadora håller dessutom huden mjuk och återfuktad hela dagen utan att göra den blank under eftermiddagsrusningen. Extra plus för smidig fingertoppsapplicering.

Fransfest
Fantastiska fransar står alltid högt på önskelistan. Om vägen dit går via ännu en udda utformad mascaraborste så inte oss emot! Lash crown från Max Factor har en oliksidig borste som kommer åt att förse samtliga fransar med ett tjockt lager mascara från rot till topp. Resultatet? Fylliga, väl separerade och hållbara fransar hela dagen.

Nya noter
Caroline Herreras nya doft kombinerar mjuka noter av kaffe och mandel med jasmin, mörk choklad och tonkabönor till en glamourös juice. Den sensuella och sexiga doften; med ett medvetet ironiskt namn, är ett perfekt val till kvällen och den lilla svarta. Good girl EdP.

Snygga streck
Kökets alltid lika pålitliga pizzaskärare har fått en lillasyster i makeupbagen! Rollerwheel liquid liner från Mac Cosmetics är en flytande eyeliner där det lilla minihjulet rullar fram skarpa, jämna linjer vare sig du väljer en klassisk vinge, markerad fransrad eller geometriska streck. Fiffigt!

Mmmint!
Galet snygg på handfatet, fylld med naturliga godsaker och med en annorlunda doft av svalkande mint och frisk absint. ECOCERT-certifierade Moisture soap mint absinthe från lettiska skönhetsmärket Mádara rengör utan att få redan ansträngd sommarhud att strama.

Yes, det var veckans skönhetsnyheter det. Är det någon tycker är lite extra spännande?

skönhetsnyheter madara