Skönhetsnyheter en krispig måndag i december

God morgon Monday-lovers (inte samma klientel som dessa lovers I guess)!

Idag ÄR det verkligen en OJBM!
Varför undrar ni?
För att jag blev så himla glad för en grej igår! Så. Himla. Glad.

Känner på mig att den här veckan kommer bli fin. Här ska jag bjuda på adventskalenderinlägg, en smart mjukis och min ögonsten. Låter det ok?

skönhetsnyheter silver

Vi börjar i alla händelser med min sida med skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

skönhetsnyheter viktor & rolf

Festfin
Viktor & Rolfs klassiska blomsterbomb med inslag av jasmin, rosor, mysk och patchouli är mångas favorit. Till jul kommer originaldoften i en ny flakong i begränsad upplaga prydd med en stor, silverfärgad blomma. Flowerbomb EdP holiday edition 2017.

isadora glitter liner

Partytrick
Klar eyeliner fullpackad med gnistrande glitter som kan appliceras längs fransraden som eyeliner eller på hela ögonlocket som ögonskugga. Penseln är lätt att använda, eyelinern behaglig att bära och hållbarheten toppen. Glitter liner i Silver sparkles från Isadora är perfekt att ha i väskan för en snabb partystyling efter jobbet.
Månadens BÄSTA beautyköp!

skönhetsnyheter kérastase

Förbättrar föningen
En bra föning kan göra underverk för frisyren, med rätt stylingprodukt blir det enklare att lyckas med resultatet. L’incroyable crème från Kérastase är en värmeskyddande stylingkräm för tjockt hår som ger lätt stadga samtidigt som håret blir mjukare och blankare med mindre friss – man tackar!

Skönhetsnyheter mac cosmetics

Pensla på
Snow ball brush kit basic från Mac Cosmetics är ett set med fem ultramjuka makeupborstar med proffskvalitet i en silverfärgad väska. Med en foundationborste med avsmalnande topp, en fluffig puderborste, två penslar för ögonmakeupen och en spole för brynen blir stunden framför spegeln lite extra glammig och njutbar.

skönhetsnyheter depend

Blinka lilla stjärna!
7 day hybrid polish i nyansen Magical ice rink är ett silverfärgat nagellack med gnistrande silverglitter. Applicera på klassiskt manér på samtliga naglar, på endast ett finger eller i block där halva naglarna lämnas nakna. Med speciallack torkar manikyren med vinylblank finish och hållbarhet uppåt en vecka.

Sådär, det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon av de här eller något helt annat beautyrelaterat som du funderar på att sätta på önskelistan?