Skönhetsnyheter en OJBM i november

Ni som följer mig regelbundet vet att jag gillar måndagar. (Eftersom de by default är de perfekta dagarna för att planera och strukturera veckan.) Men den här måndagen är ingen vanlig måndag – HALLÅ det är en OJBM!

OJBM kanske ni undrar?
Ovanligt Jävla Bra Måndag, säger jag och bara älskar det.
Mer OJBM åt folket!!!

skönhetsnyheter makeup on my mind

Anyways, vi startar bloggveckan som vi brukar och kikar på veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

 

skönhetsnyheter tattoo br

Brynbästis
Att färga, fylla i och forma till brynen kan vara tidskrävande. Därför är vi lite extra förtjusta i semipermanenta brynfärgen Tattoo brow peel-off tint från Maybelline.  Applicera, låt verka mellan tjugo minuter och en timme och dra av den stelnade färgen. Resultatet är snygga, naturligt definierade bryn som håller i tre dagar. Genialiskt!

Vanilj i vackert sällskap
Boucherons senaste doft Quatre absolu de nuit EdP är en sensuell skapelse med noter av bittermandel, tonkabönor, vanilj och sandelträ som balanserar perfekt mellan att vara både elegant och egensinnig. Ett spännande val för dig som söker en ny signaturdoft till den kalla årstiden.

skönhetsnyheter pur

Valmöjligheter
Ögonlockets finaste skuggning är lätt fixad med en palett med många nyanser med olika finish. Toner av beige, brunt och brons passar alla ögonfärger och går lätt att variera till vardag och fest. Soirée diaries från Pür.

skönhetsnyheter exuviance

Vitamindos
Serum i kapslar är trendigt och hygieniskt, dessutom säkerställer det produktens stabilitet. AF vitamin C20 serum capsules från Exuviance är oparfymerade kapslar med koncentrerat C-vitamin som verkar för att reducera hyperpigmenteringar, förbättra hudens fasthet och lyster samt motverka nedbrytningen från fria radikaler. Konsistensen är krämig och mycket behaglig på huden. Här kan de haffas.

Hårfint
Spike från Evo är en rund fönborste med en kombination av svinhår som gör håret glansigare genom att sprida hårets naturliga oljor från hårbotten till resten av håret och nylontaggar som bidrar till ökad volym och sluter hårstråets granlika ytskikt och därmed tämjer friss.

Är det någon av veckans skönhetsnyheter du är sugen på att titta närmare på?