Skönhetsnyheter – en vintrig vecka före dopparedan

Måndag morgon och det vet ni vad det betyder – skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

 

skönhetsnyheter clarins

Festprepp
Super restorative instant lift serum mask från Clarins är en arkmask indränkt med ett serum med aktiva ingredienser med uppstramande och lystergivande egenskaper. Masken verkar på en kvart och efteråt känns huden spänstig, slät och plumpad som efter en ansiktsbehandling på salong. Finns här!

skönhetsnyheter michael kors

Söt smekning
Sexy ruby EdP från Michael Kors är en modern chypredoft som passar perfekt för kvällsbruk. Söta noter av hallon och aprikos snyggt balanserat med rosor och jasmin på en bas av exotiskt trä doftar spännande av lika delar sensualism och självsäkerhet.

skönhetsnyheter ysl

Allt i ett
Det krävs ett hjärta av sten för att sätta makeuppenslarna i lyxpaletten Holiday palette från YSL. Men det vore ett misstag att inte göra det eftersom den rymmer fyra gnistrande ögonskuggor, två rödrosa läppglans och ett glowigt rouge som var för sig eller i kombination fixar festsäsongens tjusigaste makeup.

Skönhetsnyheter Kiehl's

Ren och len
Gently exfoliating body scrub soap från Kiehl’s är en grapefruktsdoftande tvål med tillskott av riviga jojobapärlor som polerar bort döda hudceller på ytan och glycerin som hjälper till att hålla huden mjuk. Förpackningsdesignen är gjord av konstnären Kate Moross och tvålen finns endast nu och i begränsad upplaga.

skönhetsnyheter elemis

Stämningsfullt ljus
En fladdrande låga och ombonad doft av vanilj, apelsin och kanel är ett måste när film, fluffig pläd och oanständigt mycket knäck inte räcker till för att maxa julstämningen. Joyful glow candle från Elemis är ett underbart doftljus med hela 40 timmars brinntid.

Japp, det var veckans skönhetsnyheter. Var det något du blev nyfiken på?

Nästa gång vi står det lucköppning på agendan!