Skönhetsnyheter – godisarna att hålla koll på just nu

Hello girls, hoppas ni har haft en alldeles underbar helg?!!
Jag vet inte vad det är för gener som vaknar till liv hos mig när det är sommarvarmt och jag är ledig. För plötsligt så bara: MÅSTE röja vinden! Så det har jag gjort. Plus tvättat hundskället med klorhexidin-schampo två gånger om dagen. Bakat bullar. Promenerat i solvarm skog där doften av barr väckt barndomsminnen till liv. På hela taget en underbar långhelg. Dessutom har jag testat många härliga och ett par mindre effektiva skönhetsprodukter som vi ska kika på framöver. Men först veckans Skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag:

Glassigt lack
Jelly pop nail gloss från Isadora är en kollektion med semitransparenta nagellack i somriga godisfärger som ser ut som vattenfärg på naglarna. Wine gum är en plommonlila färg som passar fint både till vardag och fest. De här lacken har jag skrivit om tidigare  HÄR.

 

skönhetsnyheter urban decay

Färgfest
Vice ltd reloaded från Urban Decay är en ögonskuggspalett med 20 mjuka, välpigmenterade skuggor i ett brett spektrum av färger med varierande finish. Kombinationen av ljusa och mörka, neutrala och unika nyanser gör paletten allround och väldigt användbar.

skönhetsnyheter beautyblender meakeup on my mind

Basbästis
Den äggformade makeupsvampen Beautyblender är den perfekta genvägen till ett snyggt underlag. Lätt att använda, kommer åt överallt och fungerar med alla typer av färgad dagkräm och foundation. Just nu finns svampen i lila i begränsad upplaga Royal, material och form är samma som originalet. Finns   HÄR.

Lena ben
Årets hyvelinnovation tar rakningen ett steg längre. Venus swirl från Gillette är en rakhyvel med roterande kula för bättre följsamhet på knepiga ställen och fem blad som i ett drag avlägsnar all oönskad hårväxt. Resultatet är en snabb, enkel rakning där det är närmast omöjligt att skära sig och väldigt mjuka, lena ben. Vi kikar närmare på den framöver.

Drick fint
Med ett hjärta av glas och ytterhölje av silikon är vattenflaskorna från bkr perfekta i sommarhettan på jobbet, på stranden eller i träningsväskan. Flaskorna är sköna att dricka ur, tål att diskas i maskinen och går inte sönder så lätt som man kan tro. Finns i en uppsjö färger, nyansen Lolita är ny för säsongen. Finns  HÄR.

Japp, det var det! Någon av veckans skönhetsnyheter som får ditt hjärta att banka lite extra?