Skönhetsnyheter – här är beautyn att hålla koll på

Måndag och det betyder en sak – vi kikar på min sida med skönhetsnyheter i Aftonbladet Söndag.
Enjoy!

Skönhetsnyheter

Daggfrisk
Donna rosa verde EdT från modehuset Valentino är en blommigt grön och milt kryddig doft med inslag av bergamott, ingefära, rosor, te och akigalawood som utvinns ur patchouli. Doften är ljuvlig vårig med en sorglös balans mellan att vara både feminin och lite kaxig.

Färgboost!
Att färga håret hemma kan vara trist av flera anledningar, som att färgen skvätter och håret blir torrt efteråt. Därför har Schwarzkopf tagit fram Pure color en permanent hårfärg i 12 nyanser med mjukgörande och återfuktande aloe vera, kaktusextrakt och jojobaolja. Färgen täcker grått hår och har en gelformula som gör appliceringen smidig även för oss som saknar frisörutbildning.

För torrisar
Avocado sheet mask från koreanska Oh K! är en arkmask indränkt med en torrhetsfajtande lösning med näringsrik avokado och lugnande kamomill. Masken verkar för mjukare, spänstigare och mer plumpad hud och har en verkningstid på tjugo minuter.

Korrigerar rodnad
Att försöka täcka över missfärgningar på huden kan ge en spacklad effekt, då kan istället en färgkorrigerande primer ge ett snyggare, mer naturligt resultat. SOS primer i nyansen Green från Clarins är en grön primer som reducerar rödhet från ärr och dämpar blossande rodnad.

Innovativt vatten
Just nu lanseras många spännande och nyskapande skönhetsvatten med inspiration från den koreanska hudvården. En favorit är Self tan purity bronzing water face mist från St Tropez som är en kombinerad brun utan sol och återfuktande facemist som sprejas över ansiktet och som på samma gång ger huden en solkysst färg och skön fuktboost. Genialiskt!

Det var veckans skönhetsnyheter, är det någon av dem du kommer att kika närmare på?